VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

Skrinda för barn-Köp Online Billigt! Ihopfällbar,Trä,Metall m.fl.

Några av Sveriges populäraste skrindor

(Enligt vår ihopsamlade data från Prisjakt, Pricerunner, Google och Instagram)


På nätet finns det flera miljoner olika internetsidor och fler produkter än vad en människa kan räkna till under en hel livstid. När du söker efter en enskild produkt bland alla dessa varor finns det oftast flera miljoner av varianter på bara den produkten som du söker efter och flera tusen sidor som säljer den varan som du letar efter. Bland alla dessa sidor och varor finns det någonstans just den varan som just du letar efter. Ibland har man tur och hittar varan direkt. Ibland får man sitta och leta i timmar utan att vara i närheten av att hitta den. Den här sidan är till för att hjälpa dig på vägen. Med hjälp av alla olika tips och all information du får här är meningen att du ska kunna hitta din vara på ett mycket snabbare och effektivare sätt. Här nedan kommer du få några tips om vart du kan köpa skrindor.

Stor&Liten

Stor&Liten är en butik som slog upp sina dörrar år 1975 och har sedan dess sålt leksaker till alla åldrar. När du köper din skrinda är det viktigt att tänka på vilken vikt du har tänkt att dra i skrindan och vilka föremål. På Stor&Liten har de ett brett sortiment där du kan välja mellan olika skrindor till olika syften. De har en skrinda gjord i tyg för de lite lättare föremålen medans de andra är gjorda i trä för t ex, barn mm. På Stor&Liten hittar du mycket prisvärda varor med bra kvalite. När du beställer din skrinda från Stor&Liten kan du välja mellan 2 olika ombud varav ett av dem är gratis medans det andra har en fraktkostnad på 29 kr. Det är alltid fri frakt vid köp över 499 kr. Leveranstiden ligger på ca 2 till 5 arbetsdagar + den tid som omfattas vid hanteringen på lagret.

VidaXL

Letar du efter en skrinda för lite lättare föremål? Då är VidaXL butiken för dig. På VidaXL hittar du skrindor gjorda av tyg. De är mycket smidiga och du får med dig dem överallt utan problem. Med sina låga priser, många rabatter och snabba leveranstid har VidaXL lyckats dra till sig miljontals kunder. När du beställer din skrinda från VidaXL är det alltid gratis frakt och retur. Leveranstiden ligger på ca 7 arbetsdagar och rabatten ligger på 39%. Om du skulle få några problem med din skrinda är det bara att kontakta deras kundservice via telefon, mail eller chat där du får svar på alla dina frågor och funderingar.

Pink or blue

Pink or blue har ett brett sortiment med skrindor för både killar och tjejer i många olika åldrar. Om du inte vill dela in dina barn i olika könsroller relaterade till deras kön kan du köpa en neutral skrinda som inte visar några tecken på vilket kön ditt barn har. Med sina riktigt låga priser och väl anpassade sortiment är pink or blue en av sveriges största säljare av skrindor. När du köper din skrinda ligger fraktkostnaden på 0 kr vid köp över 1000 kr, fraktkostnaden för köp under 1000 kr ligger på 49 kr. Leveranstiden ligger på ca 2 till 5 arbetsdagar. Om du skulle få några problem eller ha några funderingar kan du kontakta pink or blue på deras kundservice via telefon eller mail där du får svar på allting som du vill veta.

Jollyroom

På Jollyroom har de ett mycket brett sortiment med många olika sorters skrindor. De har både i trä och tyg beroende på vad som ska köras i den. De har också skrindor som är specialanpassade för barn och vissa passar bättre att ha packning i. På Jollyroom hittar du också mängder av olika prisklasser beroende på vad du är villig att lägga ut för din skrinda. De har priser som rör sig från 400 kr till 3500 kr. När du beställer din skrinda från Jollyroom är fraktkostnaden 0 kr så länge du beställer till ett ombud nära dig. Vill du beställa skrindan direkt hem till dig brevlåda tillkommer en avgift på 299 kr. Jollyrooms kundtjänst kontaktar du antingen via telefon eller mail om du skulle ha några frågor eller funderingar.

CDON

CDON är nordens största varuhus som från början var specificerade på skivor och musik. Idag säljer de allt från musik till vitvaror för fantastiska priser. När det kommer till skrindor säljer CDON olika tyg-skrindor till fantastiska priser. En tyg-skrinda är smidig och rymmer mycket packning var du än är. På CDON är frakten alltid inkluderad och leveranstiden är runt 3 till 5 arbetsdagar. Med sin certifierade E-handel kan du tryggt och säkert handla dina varor på CDON utan att behöva oroa dig. Omdömena om CDON talar för att sidan är snabb och enkel, servicen är bra och att man hittar vad man vill ha. Nästan alltid oavsett vad det är.

Litenleker.se

På Litenleker.se kan du hitta både tyg och trä-skrindor till riktigt bra priser. Litenleker.se har ett brett sortiment där du kan välja mellan många olika modeller. Om du söker efter en träskrinda är chansen mycket stor att du hittar någon som kommer att passa just dig. Det finns både stora och små i många olika former. När du beställer en skrinda hos Litenleker.se ligger leveranstiden på 5-9 arbetsdagar och fraktkostnaden ligger på 0 kr. Om du skulle få några problem med din skrinda eller ha några funderingar kan du kontakta Litenleker.se på deras kundservice där du får svar på allting som du vill veta. Du når dem via telefon eller mail där du väntas få svar inom enbart 24 timmar.

Det här ska du tänka på innan du köper en skrinda

Om du planerar att köpa en skrinda så finns det en hel del saker att tänka över, mer än du kan tro och här ska du få veta mer om vad som kan vara bra att veta innan ditt nya inköp. För det första så bör du se vad du ska använda skrindan till. Det finns främst två användningsområden, det ena är att använda skrindan för transport av tung last och det andra är att använda den för lek eller att dra runt barnen. Beroende på vad du väljer så kan du se vilken skrinda som passar dig bäst. Det finns många skrindor som kan fylla båda behoven men om du är ute efter ett billigare alternativ så kan det vara bra att bestämma sig för ett användningsområde.

Efter att du bestämt dig så finns det flera saker du bör ta en titt på när det gäller din potentiella skrinda. Du vill se att längden på handtagen passar dig eller den personen som oftast ska dra skrindan, så att det är bekvämt att dra skrindan och att längden från skrindan till handtaget också är tillräckligt lång för personen som ska dra. Om längden är för kort och personen som ska dra är lång så kan personen bli tvungen att dra i en obekväm position. Samma gäller om ett barn ska dra skrindan och längden är för lång, då kan det vara svårt för barnet att nå eller greppa på ett bra sätt.

Nästa steg är att kolla upp vilken maxvikt skrindan tål så att du kan dra den vikten du önskar. Vilken vikt skrindan klarar av beror på vilket material den är gjord av. En träskrinda brukar tåla mer vikt än en skrinda gjord på aluminium. Om den är gjord på aluminium så är det oftast för att den ska gå att vika ihop på ett smidigt sätt. Detta är också något du kan ha i åtanke, hur du ska förvara skrindan. En skrinda i trä går inte att vika ihop och om du vill förvara den någonstans eller transportera den i bilen så kan det bli väldigt trångt medan den i aluminium går att vika ihop.

Du vill också se till att storleken på skrindan är bra. Det vill säga att det du vill transportera får plats både på längden och bredden. Det finns många olika storlekar och det beror helt och hållet på ditt behov. Det är också värt att undersöka hjulen på skrindan eller testa den innan du utför ditt köp så att du är säker på att du kan dra tyngre laster på ett smidigt sätt. Många skrindor görs med hjul utan kullager vilket gör att de blir svåra att rulla med en tung last eller på ojämn mark. Om du har möjligheten att testa skrindan innan du gör ditt köp så kan du själv se om det är bekvämt att dra den eller inte. Se också till att läsa recensioner av andra så att du ser vad de tycker om skrindan.

Facebook
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)