VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

Snöslunga -Köp billigt online här! Hjul, banddriven, eldriven, bensindriven m.fl.

Några av Sveriges populäraste snöslungor:

(Enligt vår ihopsamlade data från Prisjakt, Pricerunner, Google och Instagram)


Snöslunga Med e-handelns framfart har allt fler produkter, som tidigare främst handlats i den fysiska butikshandeln, letat sig ut på nätet. Idag går det att handla allt ifrån byggmaterial till matvaror på nätet och med e-handelsföretagens alla fördelar så som effektiv lagerhantering och lägre personalkostnader kan priserna pressas ordentligt. Är du på jakt efter en snöslunga gör du därför klokt i att leta på nätet innan du besöker den lokala affären som säljer trädgårdsmaskiner. Utöver att priserna vanligtvis är lägre på internet än i den fysiska butikshandeln så får du dessutom fördelen av att själv slippa att baxa hem en tung snöslunga. De flesta e-handelsföretag som säljer snöslungor online brukar ha leveranser direkt till dörren och ibland är det dessutom fraktfritt. Nedan ska du få några tips webbutiker på nätet som säljer snöslungor till marknadens allra lägsta priser.

VidaXL

Få rabattkod hos VidaXL

VidaXL är ett stort nederländskt e-handelsföretag inom hem- och trädgårdssegmentet med verksamhet i flera länder. Företaget kontrollerar i princip hela tillverknings- och försäljningsprocessen, från fabrik till det att produkterna säljs till slutkonsumenterna i webbutiken, och kan tack vare detta erbjuda marknadens absolut bästa priser inom sitt produktsegment. Sortimentet är mycket brett och det går att finna det mesta som kan tänkas behövas i hemmet eller trädgården. Letar du efter en ny snöslunga finns det flera modeller i varierande utföranden och prisklasser hos VidaXL. Något som är lite unikt är att snöslungorna inte har något direkt varumärke, utan är precis som alla andra produkter i webbutiken framtagna av VidaXL själva. Kvalitén på snöslungorna är riktigt bra och det går att hitta såväl bensindrivna som eldrivna snöslungor. Väljer du att köpa en snöslunga hos VidaXL kan du bland annat räkna med att få fri frakt, fria returer och snabba leveranser på 2-4 arbetsdagar.

Bygghemma

Bygghemma.se säljer byggmaterial och byggprodukter på nätet och är en av Sveriges främsta aktörer på nätet inom detta produktsegment. Utöver alla byggrelaterade varor har Bygghemma även ett brett sortiment av produkter för hem och trädgård. Inne i Bygghemmas webbutik finns en kategori som heter ”Trädgård & utemiljö” och i denna finner du allt ifrån trädgårdsmaskiner och trädgårdsmöbler till parasoll och grillar. I underkategorin med trädgårdsmaskiner finns ett stort utbud av olika snöslungor. Totalt finns det ca 40 modeller av snöslungor i varierande prisklasser och utföranden. Snöslungorna kommer från varumärken så som Stiga, Jonsered, McCulloch, Husqvarna, AL-KO och Toro. Priserna skiftar mellan ett par tusenlappar till över 30 000 kronor. Blir Bygghemma.se webbutiken där du köper en ny snöslunga kan du räkna med bland annat snabba leveranser, bra support och kundtjänst och i princip alltid fri frakt. Företaget jobbar ständigt med att pressa sina priser och du ska inte bli förvånad om det är Byghemma som kan ge dig marknadens bästa pris på just den snöslunga som du är intresserad av. Värt att veta är också att Byghemma.se är certifierade av Trygg E-handel och blev år 2013 tilldelad ”Årets e-handlare” i kategorin ”Hem och Trädgård”.

Trademax

Trademax är ytterligare en aktör som säljer prisvärda snöslungor på nätet. Företaget har ett brett sortiment av allt som kan tänkas behöva till hemmet och när det kommer till snöslungor har Trademax flera modeller att välja mellan. Utbudet är inte lika brett som hos de tidigare nämnda e-handelsföretagen, men med ca 5 modeller i varierande prisklasser och med såväl bensin- som eldrift täcker snöslungorna de flesta typer av behov. Snöslungorna hos Trademax kommer från det välkända varumärket Stiga. Priserna är bland de bästa på marknaden och med ständigt pågående kampanjer och specialpriser på utvalda snöslungor är det stor chans att du kommer göra ett riktigt kap. Blir det Trademax som får leverera din nya snöslunga kan du bland annat räkna med att få snabba leveranser, fri frakt och fria returer. Trademax har ca 200 000 nöjda kunder och hos Trustpilot har företaget 8,1 av 10 i Trustscore från tidigare konsumenter som skrivit omdömen. Trademax är en av de största webbutikerna i Sverige inom försäljning av produkter för hemmet och har även verksamhet i Norge, Danmark, Finland och Tyskland.

Det här ska du tänka på innan du köper en snöslunga

En snöslunga kan man verkligen vara i behov av och speciellt om man har en stor tomt så kan det hjälpa så att man slipper skotta. Om du har problem med ryggen eller helt enkelt har för mycket snö att skotta så kan snöslungan definitivt vara något för dig. En snöslunga används för snöröjning och om du är ute efter en snöslunga så kan du ha dessa tips i åtanke.

Det finns främst två sorters snöslungor, en som suger upp snön och sedan slänger den åt ett annat håll, och det finns de snöslungor som suger upp snön och samlar den i någon form av behållare. Beroende på hur stor tomt du har eller vad det är för område du vill röja snö på så får du se vilken variant som passar dig bäst.

Vidare behöver du också bestämma dig för hur stark din snöslunga behöver vara. Det finns nämligen snöslungor som endast klarar av lätt och pudrad snö medan andra klarar av hård, våt och frusen snö. Om du vet att du kommer behöva skotta tyngre snö ofta så kan den andra varianten passa bättre för dig. Dessa varianter kan också bättre hantera olika sorters mark, alltså både rak asfalt eller en grusväg. En mindre snöslunga kan få det svårt att hantera en ojämn grusväg.

En snöslunga går på elektricitet eller bensin. Om du vet med dig att du bara ska röja snö i ett litet område, exempelvis din tomt, så kan det räcka med en elektrisk snöslunga. Ska du dock skotta snö i ett större område och under en längre tid så behövs det en som går på bensin för att klara jobbet. Den elektriska snöslungan är också mycket mindre och lättare att hantera så om det endast är små jobb den behövs för så kan vem som helst hantera den. Om den större snöslungan behövs så behöver också personen som hanterar den ha lite kraft för att hålla den i styr.

En fördel med den elektriska snöslungan är att det krävs lite underhåll och fixande för att hålla koll på den. Eftersom den inte har någon olja eller behöver bensinpåfyllning så är den relativt lätt att ta hand om. Den bensindrivna snöslungan kan behöva underhåll och man behöver se till att bensin fylls på samt att oljan kollas med jämna mellanrum.

Alla snöslungor har olika räckvidd, det innebär hur långt snön faktiskt kastas. Detta kan du behöva ha i åtanke om du ska röja snön vid din tomt så att snön inte kastas in till grannen. Se till att dubbelkolla avståndet och räckvidden på hur långt snön kastas och även rikta slungan mot rätt riktning. Du vill se till att snön slungas åt rätt håll så att det också blir lättare att hantera den efteråt. Om snön slungas åt olika håll så kan det se lika illa ut efter att du är färdig som innan du började. Blir det för mycket snö så kan en snöslunga som har en behållare vara att föredra så att den samlas upp i behållaren och du sedan själv kan välja var du vill göra dig av med snön.

Facebook
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)