VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

3 tips på var du kan köpa en snöslunga (på nätet)

Snöslunga Med e-handelns framfart har allt fler produkter, som tidigare främst handlats i den fysiska butikshandeln, letat sig ut på nätet. Idag går det att handla allt ifrån byggmaterial till matvaror på nätet och med e-handelsföretagens alla fördelar så som effektiv lagerhantering och lägre personalkostnader kan priserna pressas ordentligt. Är du på jakt efter en snöslunga gör du därför klokt i att leta på nätet innan du besöker den lokala affären som säljer trädgårdsmaskiner. Utöver att priserna vanligtvis är lägre på internet än i den fysiska butikshandeln så får du dessutom fördelen av att själv slippa att baxa hem en tung snöslunga. De flesta e-handelsföretag som säljer snöslungor online brukar ha leveranser direkt till dörren och ibland är det dessutom fraktfritt. Nedan ska du få några tips webbutiker på nätet som säljer snöslungor till marknadens allra lägsta priser.

VidaXL

Få rabattkod hos VidaXL

VidaXL är ett stort nederländskt e-handelsföretag inom hem- och trädgårdssegmentet med verksamhet i flera länder. Företaget kontrollerar i princip hela tillverknings- och försäljningsprocessen, från fabrik till det att produkterna säljs till slutkonsumenterna i webbutiken, och kan tack vare detta erbjuda marknadens absolut bästa priser inom sitt produktsegment. Sortimentet är mycket brett och det går att finna det mesta som kan tänkas behövas i hemmet eller trädgården. Letar du efter en ny snöslunga finns det flera modeller i varierande utföranden och prisklasser hos VidaXL. Något som är lite unikt är att snöslungorna inte har något direkt varumärke, utan är precis som alla andra produkter i webbutiken framtagna av VidaXL själva. Kvalitén på snöslungorna är riktigt bra och det går att hitta såväl bensindrivna som eldrivna snöslungor. Väljer du att köpa en snöslunga hos VidaXL kan du bland annat räkna med att få fri frakt, fria returer och snabba leveranser på 2-4 arbetsdagar.

Bygghemma

Bygghemma.se säljer byggmaterial och byggprodukter på nätet och är en av Sveriges främsta aktörer på nätet inom detta produktsegment. Utöver alla byggrelaterade varor har Bygghemma även ett brett sortiment av produkter för hem och trädgård. Inne i Bygghemmas webbutik finns en kategori som heter ”Trädgård & utemiljö” och i denna finner du allt ifrån trädgårdsmaskiner och trädgårdsmöbler till parasoll och grillar. I underkategorin med trädgårdsmaskiner finns ett stort utbud av olika snöslungor. Totalt finns det ca 40 modeller av snöslungor i varierande prisklasser och utföranden. Snöslungorna kommer från varumärken så som Stiga, Jonsered, McCulloch, Husqvarna, AL-KO och Toro. Priserna skiftar mellan ett par tusenlappar till över 30 000 kronor. Blir Bygghemma.se webbutiken där du köper en ny snöslunga kan du räkna med bland annat snabba leveranser, bra support och kundtjänst och i princip alltid fri frakt. Företaget jobbar ständigt med att pressa sina priser och du ska inte bli förvånad om det är Byghemma som kan ge dig marknadens bästa pris på just den snöslunga som du är intresserad av. Värt att veta är också att Byghemma.se är certifierade av Trygg E-handel och blev år 2013 tilldelad ”Årets e-handlare” i kategorin ”Hem och Trädgård”.

Trademax

Trademax är ytterligare en aktör som säljer prisvärda snöslungor på nätet. Företaget har ett brett sortiment av allt som kan tänkas behöva till hemmet och när det kommer till snöslungor har Trademax flera modeller att välja mellan. Utbudet är inte lika brett som hos de tidigare nämnda e-handelsföretagen, men med ca 5 modeller i varierande prisklasser och med såväl bensin- som eldrift täcker snöslungorna de flesta typer av behov. Snöslungorna hos Trademax kommer från det välkända varumärket Stiga. Priserna är bland de bästa på marknaden och med ständigt pågående kampanjer och specialpriser på utvalda snöslungor är det stor chans att du kommer göra ett riktigt kap. Blir det Trademax som får leverera din nya snöslunga kan du bland annat räkna med att få snabba leveranser, fri frakt och fria returer. Trademax har ca 200 000 nöjda kunder och hos Trustpilot har företaget 8,1 av 10 i Trustscore från tidigare konsumenter som skrivit omdömen. Trademax är en av de största webbutikerna i Sverige inom försäljning av produkter för hemmet och har även verksamhet i Norge, Danmark, Finland och Tyskland.