VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

Spabad Nordpool Utespa Svalbard

Nordpool Utespa Svalbard

Letar du efter ett utomhusbad som tål det nordiska klimatets stora påfrestningar är Nordpool Utespa Svalbard ett utmärkt val. Tänk dig att tillsammans med familjen eller vänner kunna njuta av ett värmande spabad och något gott att dricka medan snön faller runtomkring!

Badet är utrustat med isolering i tre skikt, glasfiberbotten, ett extra tjockt termolock och en rostfri stomme. Detta gör att spabadet från Nordpool kan vara igång även på vintern så att man kan koppla av med ett avslappnade bad när som hest under året. Minusgrader och snö är inga hinder för detta spabad! Ofta kostar den här typen av spabad betydligt mer.

Vattnet kan värmas upp till 40 grader C. Spabadet är utrustat med 21 vattenmunstycken som vårdar ömma muskler och leder vilket ger en härligt avslappnande upplevelse. Två av sätena har nackkuddar. Spabadet är försett med belysning som kan ställas in på sju olika färger. Hela familjen kan njuta av Nordpool Utespa Svalbard. Badet har plats för upp till fem personer, varav en kan ligga ner. Vattenkapaciteten är på 832 liter och badet har en garanterat lång och energieffektiv livslängd tack vare dess inbyggda styrsystem och 3 kW värmare från Balboa. Ozonrenaren XL60 och elementfiltreringen håller vattnet klart och friskt.

Nordpool har en filosofi som går ut på att alla ska ha råd med den lyx som ett utomhusspa ger. Att det är prisvärda spabad som man erbjuder innebär inte att man gör avkall på kvalitet eller driftsäkerhet. Man håller även miljöaspekten högt genom att tillverka energieffektiva spabad. Säkerheten är också viktig och man har därför försäkrat sig om att vattenreningen är av hög kvalitet.

Facebook
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)