VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

Stringhylla-stor&liten-Köp billigt online här! Vit, grå, svart, ek, teak, valnöt, ask m.fl.

En stringhylla är en hylla som man hänger på två mettaltrådsgavlar. Dessa liknar en stege till designen och meningen är att hyllorna ska vara utbyggbara. Med det menar man att man enkelt ska kunna lägga till och ta bort hyllor som det passar än själv. Idag förvarar vi väldigt många olika saker på våra hyllor och att ha hyllor som vi snabbt kan ändra på har därför blivit en stor fördel. Detta är antagligen den största anledningen till att stringhyllor blev så populära och det är säkerligen därför de fortfarande är rätt populära. Idag finns dessa stringhyllor i många olika modeller och färger och du behöver inte ens åka till butiken för att köpa dem. Istället kan du enkelt beställa hem dem via internet vilket är mycket enklare enligt många människor. Om du beställer hem produkter får du i många fall betala extra för frakt men idag erbjuder många produkter fri frakt vilket för att det inte kostar extra för dig som kund.

Trendrum

Trendrum grundades 2010 och har sedan dess sålt möbler och inredning via nätet. Trendrums möbler är noga utvalda och de garanterar att de håller högsta kvalité. Dessa stämmer också för deras Stringhyllor. Även trendrum säljer stringhyllor men de kallar dem inte för det. Du kan inte köpa gavlar och hyllor separat utan du måste köpa dem som ett paket. Om du vill köpa en stringhylla från Trendrum får du räkna med att betala ett antal hundralappar. Detta är faktiskt ganska billigt om man jämför med de andra butikerna och det gör Trendrum till ett bra ställe att kolla på om du vill köpa en stringhylla.

DesignOnline

DesignOnline startades 2003 och har som mål att ge dig en möjlighet att handla bra design online oavsett vart du bor. När det kommer till stringhyllor har de ett stort utbud av olika produkter. Vad man dock borde känna till är att du inte kan köpa separata hyllplan. Du kan antingen köpa färdiga paket med både hyllorna och gavlarna eller bara gavlarna. Att bara köpa gavlarna kommer att kosta dig ett antal hundralappar medans en färdig stringhylla kommer att kosta dig en eller två tusenlappar. Detta är inte ett lika bra utbud som vad Rum21 erbjuder men om du bara vill köpa en färdig stringhylla kan detta definitivt vara en affär som är värd att kolla på.

Rum21

Rum21 är ett företag som ingår i Royal Design Group och de har över 15 års erfarenhet av e-handel. Rum21 startades 2006 och var då ett familjeföretag. Företaget har nu blivit ett av Sveriges ledande företag när det kommer till att sälja möbler och heminredning på nätet. När det kommer till stringhyllor har de många olika alternativ i olika prisklasser. Du kan till exempel bara köpa själva gavlarna som hyllorna hänger på. Detta kommer bara kosta dig några hundralappar. Du kan sedan även köpa hyllplanen separat. Detta kommer att kost dig lite mera. Sedan kan du självklart även köpa ett paket. Då får du med både hyllplanen och gavlarna. Att köpa det kommer kosta dig en eller två tusenlappar. Då Rum21 erbjuder så många olika valmöjligheter är de ett bra ställe att kolla på om du letar efter stringhyllor.

Åhlens

Åhlens grundades redan 1899 vilket betyder att de har över 100 år i branschen! De har mer än 60 varuhus i hela Sverige men de säljer även sina produkter via Åhlens.se, deras internetsida. Åhlens erbjuder många olika sorters stringhyllor. Beroende på hur stora du vill att gavlarna ska vara kommer de att kosta dig mellan några hundralappar och någon tusenlapp. Du kan även köpa separata hyllplan vilket kommer att kosta dig ett antal hundralappar. Om du istället vill köpa en färdig stringhylla går även det bra, det kommer i sådana fall kosta dig någon tusenlapp beroende på vilken modell du vill ha. Åhlens erbjuder många olika modeller och varianter på sina stringhyllor och är därför ett bra ställe att kolla på om man är ute efter att köpa en.

Svensson i Lammhult

Svensson i Lammhult grundades för över 100 år sedan under 1900-talets början. Det betyder att de har en väldigt lång erfarenhet av branschen och bara Åhlens har varit med längre. Svensson i Lammhult erbjuder ett stort utbud av många produkter varav en av dem är stringhyllor. De säljer många olika modeller och varianter. Här kan du både köpa individuella hyllplan och gavlar samt färdiga stringhyllor. Lite beroende på modell och variant så kommer en gavel att kosta dig några hundralappar. När det kommer till hyllplan är de faktiskt riktigt billiga, du kan hitta en hylla för bara några få hundralappar. Du kan som sagt också köpa färdiga stringhyllor och här kan du både köpa större och mindre modeller. Svensson i Lammhult är ett bra ställe att kolla på om du vill köpa en stringhylla eftersom de har ett väldigt stort utbud i många olika prisklasser.

Ellos

Ellos ingår i Ellos Group där även företagen Jotex och Stayhard ingår. Denna grupp är ledande inom e-handel. De säljer mängder av artiklar inom mode och hemprodukter. När det kommer till Stringhyllor har de ett stort utbud av stringhyllor. De kallar dem inte för stringhyllor men designen är i princip exakt samma sak. Du kan bara köpa färdiga hyllor här, du kan inte köpa gavlar och hyllor separat. Om du vill köpa en färdig stringhylla från Ellos kommer det att kosta dig ett antal hundralappar. Detta är faktiskt ganska billigt om man jämför med de andra butikerna på denna list vilket gör Ellos till ett bra val om du vill köpa en stringhylla.

Facebook
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)