VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

Studsmatta-Köp online billigt! Liten&Stor»1, 2, 3, 4, 5 meter m.fl.

Några av Sveriges populäraste studsmattor

(Enligt vår ihopsamlade data från Prisjakt, Pricerunner, Google och Instagram)


I takt med internets expansion har också antalet butiker på nätet ökat allt mer från år till år. Du kan idag behöva leta efter en sak i flera timmar på olika sidor innan du hittar den som passar just dig. På en del sidor säljer ägarna exakt samma produkter som på en annan sida medans varan kan se helt annorlunda ut om du tittar på ytterligare en hemsida. På vissa sidor finns kvaliteten som du söker men inte utseendet, och på en sida kanske du hittar det där topp-erbjudandet men kvaliteten finns inte där. Om du är en av många som letar i timmar utan att hitta den perfekta hemsidan är detta en sida för dig. Här kan du få läsa om några av de största butikerna och få se varför du ska välja just den butiken. Du får råd och tips om vilken sida som skulle passa dig bäst och även vilken sida du ska söka efter för att hitta den perfekta varan till dig.

Hemfint

På Hemfint hittar du både stora och små studsmattor till alla åldrar. Med deras säkra nät blir det näst intill omöjligt att falla av och du kan känna dig säker när du hoppar. När du köper din studsmatta på Hemfint inkluderas frakten då det är fri frakt vid köp över 299 kr. Leveranstiden för en studsmatta på Hemfint förväntas ta 2 till 8 arbetsdagar och anländer direkt till ditt hus eller annan adress som du själv kan välja. Hemfint erbjuder många olika betalningssätt när du köper din vara. Du kan välja mellan faktura som skickas hem till dig, kortbetalning, direktbetalning eller delbetalning där du kan välja mellan 6 månader, 12 månader eller 24 månader. Om du skulle ha några funderingar eller frågor, tveka då inte att kontakta Hemfints kundtjänst via telefon eller mail. Du får svar inom 24 till 48 timmar på allt du undrar över.

Träningspartner

Träningspartner erbjuder studsmattor i många former. Du kan köpa allt ifrån en vanlig rund studsmatta till en liten som du själv kan bära över axeln. På de flesta studsmattorna ingår ett säkerhetsnät, om det inte gör det kan du enkelt köpa till det för en liten avgift. Träningspartner erbjuder också studsmattor till lite mer avancerade hoppare. T ex, har de en avlång studsmatta till dig som vill göra många trix på rad. På många av Träningspartners studsmattor inkluderas det också fri frakt när du köper varan. Om du skulle få några problem med din studsmatta är det bara att kontakta Träningspartners kundtjänst via mail eller via telefon där du kan få svar på alla din frågor eller funderingar. Träningspartner erbjuder dig också olika betalningssätt när du betalar din vara. Du kan välja mellan direktbetalning eller delbetalning i 12 månader tills hela summan är betald. Perfekt för dig som inte gillar stora utgifter.

Byggmax

På byggmax hittar du många olika typer på studsmattor. Både fyrkantiga, runda, stora och små som passar till alla olika åldrar. För de lite mindre barnen erbjuder Byggmax studsmattor som står direkt på marken, då riskerar inte barnen att ramla av en längre sträcka ned till marken och skada sig. Till den lite mer avancerade hopparen kan du hitta den fyrkantiga mattan med hög studs och mycket utrymme där du får plats med alla dina trix som du vill utöva. Med en låg fraktkostnad och ca 2 till 5 dagars leveranstid är byggmax en av Sveriges populäraste byggvaruhus på nätet. Om du skulle få några problem eller ha några funderingar kan du kontakta Byggmax på deras kundservice via telefon, brev eller mail. Byggmax gör allt för att kunna hjälpa alla sina kunder så snabbt som möjligt. Då kan du få svar på alla dina frågor och funderingar.

eGrillen

Är du ute efter en studsmatta till ett lite lägre pris är eGrillen något för dig. Med sina låga priser och höga kvaliteter har eGrillen lyckats attrahera tusentals kunder. På eGrillen kan du hitta studsmattor till lite lägre priser men också till de vanliga priserna. Det finns både studsmattor med lite högre studs och sådana med lite lägre för de lite mindre barnen. Det finns också mängder med tillbehör som nät och stegar till din studsmatta som utökar säkerheten ännu mer. När du beställer din studsmatta från eGrillen gäller fri fraktkostnad vid köp över 1200 kr, annars 95 kr för hemleverans. Med eGrillens olika rabatter och kampanjer får du kanonpris på vissa av dina varor. T ex, får du just nu en fraktkostnad på 0 kr när du beställer en studsmatta. Om du skulle stöta på några problem är det bara att kontakta eGrillens kundservice via telefon, chatt eller mail.

Coolshop

När du köper en studsmatta är det viktigt att tänka på vilken säkerhet som krävs. Till exempel, hur gammal är ditt barn? Eller hur avancerad hoppare är ditt barn? På Coolshop hittar du allt för den lite mer avancerade hopparen men som ett lite mindre barn kan utnyttja. Det finns både studsmattor som är gjorda för att stå direkt på marken men även några som är gjorda för att stå över ett hål i marken. Perfekt för ett lite mindre barn som inte längre behöver oroa sig för att falla av då mattan redan står i markhöjd. När du köper din studsmatta från Coolshop är fraktkostnaden redan inkluderad i priset och leveranstiden förväntas tas mellan 2 till 4 arbetsdagar. Alla studsmattor som beställs från Coolshop skickas direkt till din dörr efter att DHL har kontaktat dig via telefon.

Det här ska du tänka på innan du köper en studsmatta

  • Det lönar sig att satsa på kvalitet. Det finns massor av olika studsmattstillverkare och modeller att välja bland så det är inte helt lätt att välja. Det är inte ofta utan anledning som priserna varierar. De allra billigaste studsmattorna är ofta alldeles för lätta och har sämre studs. Det kan hända att de rostar i svetsfogarna, vilket innebär en säkerhetsrisk. Ibland är kantskyddet otillräckligt så att barnet kan göra sig illa på fjädrar och ram. Dessutom slits en studsmatta av låg kvalitet ut mycket fortare. Barnens säkerhet är förstås det allra viktigaste och att välja en studsmatta av god kvalitet innebär också att man tar hänsyn till säkerheten.
  • Ta säkerheten på allvar. Det finns alltid en viss säkerhetsrisk med att hoppa studsmatta – precis som när man cyklar, kättrar eller ägnar sig åt någon annan form av fysisk aktivitet. För att minimera risken med studsmattan ska man aldrig hoppa fler än två personer åt gången. De flesta olyckorna sker till följd av krock. Om barnet är under sex år bör det hoppa självt eftersom det inte har fullt utvecklad balans än och kanske inte kan handskas med den extra utmaning som det innebär att hoppa två samtidigt.
  • Ju större desto roligare. Det finns en poäng med att välja en lite större studsmatta. Genom sin storlek blir hoppandet lite mer naturligt och det känns tryggare. Dessutom minskar man risken att krocka om man är två som hoppar samtidigt.
  • Se till att det finns plats. Hur stor studsmatta ni kan ha beror givetvis på hur mycket utrymme ni har i trädgården. Tänk på att det bör vara gott om plats och att det inte finns föremål eller buskar, träd och annat runt omkring studsmattan utifall någon skulle ramla av. Om ni väljer att köpa till ett skyddsnät till studsmattan krävs inte ett lika stort säkerhetsavstånd.
  • Köp en stege! De flesta studsmattorna är riktigt höga och det kan vara svårt för ett barn att ta sig upp i studsmattan.
  • Överväg att gräva ner studsmattan. Om ni tar studsmattehoppandet på stort allvar bör ni fundera på att kanske gräva ner studsmattan. Fördelen är att det blir både säkrare att hoppa och det visuella intrycket i trädgården blir bättre. Dessutom säger barn som har provat att det är lite roligare att hoppa då också eftersom det känns tryggare och så kan man ta sats från gräsmattan för att få lite fart. Robotgräsklippare klarar ofta av en nergrävd studsmatta bättre också. Köp gärna en studsmatta som är avsedd för nergrävning. I stora drag innebär det att man gräver en 75–85 centimeter djup skålformad grop i gräset där studsmattan ska stå men 25 centimeter in från studsmattans ytterkant. Placera studsmattans fötter direkt på gräsmattan över gropen. Det är viktigt att det är cirka 20 centimeter luft mellan studsmattan och marken för att luften ska kunna pressas ut när man hoppar.
  • Köp till ett överdragsskydd. Skydda studsmattan mot väder och vind med ett överdragsskydd så håller den mycket längre.
Facebook
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)