VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

Utekök -Köp billligt online här! Med grill, bar, tak, vask, kylskåp m.fl.

Några av Sveriges populäraste utekök

(Enligt vår ihopsamlade data från Prisjakt, Pricerunner, Google och Instagram)


För bara några decennier sen var många relativt anonyma till internet. Det var inte många som hade pengar till datorer och det kunde ta väldigt lång tid att orientera runt mellan olika hemsidor. På senare år så har dock utvecklingen tagit fart ordentligt och idag kan nästan vem som helst använda internet och surfa runt mellan olika hemsidor på bara några sekunder, med några enkla klick. Sen några år tillbaka så har e-handel blivit en stor grej på internet. Varför de har blivit det har många olika anledningar och inte minst fördelar. Tack vare e-handel så slipper företag stå för en massa utgifter som de annars skulle ha genom att ha fysiska butiker, och kan därför istället sälja sina varor till kunder mycket billigare. En annan stor fördel är att det är väldigt smidigt att kunna beställa en order med några enkla klick, antingen direkt hem till brevlådan eller till närmaste utlämningsställe. Därefter så kan det vara klokt att beställa sina varor på nätet. Däremot kan det medföra en otrygghet hos många, så om du är ute efter utekök, så finn några bra och seriösa återförsäljare nedan!

NetOnNet

NetOnNet slog upp portarna den 10:e mars 1999 och kom i ett digitalt format. År 2001 så öppnades dock några fysiska butiker, eller “lagershopar” som skulle erhålla samma låga pris som på nätet. Anledningen till att NetOnNet kan erbjuda sina kunder samma låga pris i deras fysiska lokaler som online är för att just lokalkostnaderna inte är särskilt höga. NetOnNet vill verkligen ge ett seriöst intryck hos konsumenterna och har även ett stort fokus på sin service som innebär till exempel snabba och säkra leveranser samt bra rådgivning, för att kunderna ska kunna känna sig trygga. En annan stor fördel med NetOnNet är att de har öppet dygnet runt online, vilket gör att du kan beställa när du vill, och om du beställer innan 22:00 så skickas leveransen redan samma dag! NetOnNet har 1-2 års garanti på sina produkter och erbjuder 30 dagars öppet köp, och hela 90 dagar om du är medlem.

Byggmax

Byggmax öppnade sin första butik i Täby år 1993, och sen dess har deras affärsidé varit enkel. Hög kvalitet, till låga priser. Redan vid starten slog Byggmax ut en annan konkurrent genom sin innovativa affärsmodell i form av ett drive-in system, som innebär att kunden själv kunde plocka fritt från hyllan. Om du letar efter utekök så kan Byggmax helt enkelt vara alternativet för dig. Rimliga priser, utan att kvaliteten ska falla bort naturligtvis. För att du som kund ska kunna känna dig trygg så erbjuder Byggmax en bra service i form av snabb leverans och prisgaranti. En garanti som innebär att du får hela mellanskillnaden tillbaka om du hittar samma vara på en annan hemsida till ett lägre pris, plus 10% extra av mellanskillnaden. Vid köp så kan du dessutom välja mellan 5 olika betalningsmetoder. Vid ditt köp så har du 14 dagars ångerrätt.

Svenssons i Lammhult

Svenssons i Lammhult har varit aktiva i över 100 år och har idag möbler och heminredning från över 200 kända varumärken. Ända sedan starten så har Svenssons i Lammhult ständigt byggt ut för att sedan bli en av Sveriges största möbelaffärer. Med tanke på “Svenssons i Lammhult”s stora utbud av varor så hittar du mer än troligt det utekök som just du letar efter. Är priset det viktigaste? Materialet? Oavsett vad så finns det något i deras sortiment för dig. Svenssons i Lammhult tycker även det är viktigt med bra service och erbjuder inte bara leverans utan även inbärning och montering. I ditt köp så ingår dessutom alltid frakten. Vilka som fraktar varorna står Svenssons i Lammhult själva ansvariga för.

CDON

CDON är Nordens största varuhus online. Ända sedan starten på 90-talet så har de ständigt expanderat och har idag många tusen artiklar i deras webbutik. Genom långsiktiga samarbeten med olika samarbetspartners och konsekventa inköp så kan de sedan sälja vidare till deras kunder, till ett bra pris förstås. CDON prioriterar deras service högt och insisterar på att du som kund ska kunna känna dig centrerad när du handlar hos de. Till exempel så garanterar de snabb leverans så du kan se tidigt så att din vara är hel eller om du överhuvudtaget är nöjd. Om inget annat är överenskommet och det dessutom skulle dröja över 30 dagar till du får din vara så har du rätt att häva köpet. Vid beställning så har du som kund 14 dagars ångerrätt och 3 års reklamationsrätt.

Buildor

Buildor lanserades 2013 och då med ett huvudmål: enklare och trevligare e-handel. Sedan dess så har de växt enormt och kan idag erbjuda deras kunder varor av hög kvalitet, till ett bra pris, och med en bra service. Ett kvitto på deras prestation som webbutik så tilldelades de pris 2016 inom renovering och bygg. För att du ska kunna känna dig säker i ditt val i Buildor så har du 14 dagars ångerrätt om du inte blir nöjd med din vara, fri frakt samt prisgaranti på alla varor. Därmed, så kan du få mellanskillnaden tillbaka om du hittar samma artikel på en annan hemsida, fast till ett lägre pris. För att du ska kunna känna dig extra säker så kan även Buildor stå för att deras personal kommer frå rutinerade företag såsom Tele2, Klarna, Lidl, Swedbank m.fl.

Kila Möbler

Kila Möbler öppnade sin verksamhet 1978, då i fysiskt format under “Kila Trä AB”. År 2008 skulle dock den digitala upplagan lanseras, som skulle komma att ha samma sortiment plus mycket mer. Idag så har Kila Möbler ett brett sortiment av varor av hög kvalitet till bra pris, och har som ett kvitto på det fem av fem möjliga stjärnor i betyg på TRUSTPILOT. Oavsett vilket slags utekök du är ute efter så kan du alltid vänta dig att få hem kvalitet när du beställer från Kila Möbler helt enkelt. I ditt köp så tillkommer 14 dagars ångerrätt och den grundläggande garantin som gäller om inget annat är sagt ligger på två år.

Confident Living

Confident Living är specialiserade inom hem och inredning och har idag Nordens största möbelsortiment. Målsättningen hos Confident Living har sedan starten varit att kunna ge dig som kund ett brett utbud av det nyaste inom inredning från både svenska och internationella varumärken. För dig som är på jakt efter utekök så har Confident Living en rad olika modeller som du kan välja bland. För att kunna säkerställa Confident Living som ett tryggt alternativ så har de fyra av fem stjärnor i betyg på TRUSTPILOT. När du beställer hos Confident Living så är det gratis frakt vid köp över 150kr, samt 30 dagars öppet köp.

Smarthem

Smarthem öppnade sin verksamhet 2004 och har idag en rad olika artiklar inom heminredning från olika varumärken. Därefter så är det ingen jättedum idé att vända sig till just Smarthem vid köp av ett utekök. Vid köp på hemsidan så ingår frakt vid köp över 500kr, och du kan även välja mellan en rad olika betalningsmetoder. De erbjuder även 30 dagars öppet köp ifall du inte är nöjd med din vara. Smarthem har idag en seriös verksamhet som ständigt präglas av bland annat harmoni, stabilitet och uthållighet vilket dessutom deras val av gröna färg symboliserar. På TRUSTPILOT har de en poäng på 8.7 vilket ger fyra av fem stjärnor i betyg.

Det här ska du tänka på innan du köper ett utekök

Ett utekök passar perfekt inför sommaren och innebär att du kan stå ut i det sköna vädret och tillaga din mat. Om det också finns plan för middagar och fest så kan det vara väldigt fördelaktigt att ha tillgång till ett mindre kök ute i trädgården så att maten kan förberedas och tillagas direkt intill gästerna. Här är ett par saker du bör tänka på innan du köper ett utekök.

Ett utekök placerar du ute i trädgården eller i anknytning till ditt hus där du har tillgång till både vatten, el och ibland även gas. Ett utekök ser oftast ut som en diskbänk där du har vask och kokplatta och du behöver därför se till att kranen kan få vattentillförsel och att kokplattorna kan sättas på med el eller gas. Det första du därför bör planera för ditt utekök är var det ska placeras. Du behöver se till att det kommer fungera bra och du vill kanske också att det inte ska vara så långt bort från huset så att du behöver gå långa vändor med mat och annat som ska tillagas.

När du valt ut din plats för uteköket så behöver du kolla närmare på design och material. Det finns många olika sorters utekök och du kan verkligen satsa på design så att det passar fint in i din trädgård eller bredvid ditt hus. Det finns utekök i många olika material som betong, sten och trä. Beroende på vad du tror passar bäst i din trädgård kan du välja ditt material. Om du inte är säker på vad du gillar för stil så finns det många inspirerande bilder att hitta på nätet.

Det finns många fler roliga och användbara funktioner du kan lägga till i ditt utekök. Många väljer att kombinera uteköket med sin grill eller till och med en diskmaskin och det är helt upp till dig vad som passar bäst. Om du väljer att ha en grill vid eller i uteköket så vill du se till att materialet som uteköket är gjort av klarar av värmen från grillen. Om du exempelvis vill ha ett utekök i trä så är det inte lämpligt att ha en grill direkt bredvid uteköket på grund av brandrisken. Ett utekök i sten eller betong funkar dock utmärkt. Om du väljer att ha en grill vid uteköket så glöm inte att köpa en brandsläckare och förvara den nära till grillen om den skulle behövas, vare sig du har ett utekök i sten, trä eller betong. Det går även att lägga till en vedugn så att du kan njuta av hembakad pizza och annat gott.

Du vill också se till att du har en hel del förvaring i uteköket som exempelvis luckor och skåp där du kan förvara kastruller, stekpannor och mer. Du vill även att luckorna och skåpen är välisolerade så att det inte finns risk för att insekter och annan ohyra kryper in och stannar där. Det finns ibland en möjlighet att också ha fläkt ovanför uteköket eller ett kylskåp nära intill uteköket. Om du vill ha möjligheten att ha hela matlagningsupplevelsen utomhus så kan det vara ett mycket bättre alternativ för dig.

Facebook
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)