VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

Komplett Uterum -Köp billigt online här! Med glastak, sadeltak, plåttak m.fl.

På senare tid så har internet blivit ett allt vanligare alternativ för de som ska köpa nytt. Med tanke på internets enorma expansion och utveckling sedan 90 talet det gått från att kunna gå in på en hemsida med en halvtimme till en timmes tid, till att idag med bara ett enkelt klick och en sekund väntan vara inne på sidan vi söker. Detta är anledningen till varför bland annat e-handeln har blivit så stor idag. Det är heller inte bara smidigheten med e-handel som är bra, utan man kan dessutom välja mellan massvis med olika leverantörer för att kunna se direkt och jämföra vad alla har för sortiment, och om det passar dig som kund.Samtidigt möjliggör internetshopar för företag att dra ner på en rad kostnader vilket innebär att de kan sälja sina artiklar till deras konsumenter till ett ännu bättre pris. Däremot så tillkommer alltid någon form av nackdel med alla fördelar. Så vad är då negativt med att beställa från internet? Jo, en stor osäkerhet hos konsumenten kan lätt skapas, och man vet inte riktigt vem som är bättre än den andra, och om man ens får hem sin vara i dugligt skick eller om den kommer se ut som på bilden.

Byggmax

Byggmax slog upp portarna för deras verksamhet med deras första butik i Täby, år 1993. Redan vid starten på 90-talet så slog de ut en konkurrent på marknaden, genom sitt innovativa drive-in system vilket möjliggjorde för konsumenterna att själva plocka fritt på hyllorna. Ända sedan starten så har Byggmax affärsidé varit enkel. Brett sortiment med varor av hög kvalitet, fast till ett lågt pris så klart. Byggmax har med åren bara växt och växt och har idag över 120 butiker fördelat i Sverige, Norge och Finland. Byggmax är absolut ett bra alternativ för dig som letar efter bra uterum till bra pris, eller för den delen också om du letar efter delar till uterum. När du handlar hos Byggmax så har de en hög prioritet att leverera din beställning snabbt, samt att de erbjuder en prisgaranti. Vid köp har du 14 dagars ångerrätt ifall du inte blir nöjd.

Skånska Byggvaror

Historien om Skånska Byggvaror började redan 1965, och sedan dess har de expanderat och har idag över en miljon som handlat av de. För att kunna hålla så låga priser som möjligt så jobbar Skånska Byggvaror ständigt med effektiv produktion och leverans, som de levererar direkt från deras egna lager. Dessutom så ingår frakten vid beställning inom hela Sverige. Med tanke på deras breda sortiment så kommer du mer än troligt att hitta just det utekök som du letar efter. Är priset det viktigaste? Spelar färgen roll? Storleken? Oavsett vad så hittar du troligtvis det uterum som passar just dig bäst! Som ett kvitto på seriös verksamhet så är de dessutom certifierade inom trygg e-handel.

Buildor

Buildor slog upp portarna 2013 och hade då ett huvudmål: trevligare och enklare e-handel. När du handlar hos Buildor så kan du känna dig trygg med att få fri frakt på alla varor, en prisgaranti samt 14 dagars öppet köp om du inte skulle bli nöjd. Buildor erbjuder även bra service med kunnig och erfaren personal som tidigare kommer från kända företag såsom Tele2, Swedbank, Lidl m.fl. För att du ska kunna känna dig extra trygg vid val av Buildor så har de dessutom 8.31 av 10 möjliga stjärnor i betyg på Prisjakt. Angående uterum så har de flera olika modeller som varierar i pris, storlek och färg, så att kunden har flera alternativ att välja mellan!

GardenStore

GardenStore är en svensk trädgårdsbutik som specialiserar sig på artiklar inom trädgård och uteplats. De tre sakerna som är huvudfokus för GardenStore är att kunna bibehålla prisvärdhet, kvalitet och servicefokus för att kunna vara det självklara valet för konsumenterna när det kommer till varor inom deras specialiserade område, det vill säga trädgård och uteplats. Därefter så har de ett brett sortiment på just olika typer av uterum, så att du kan välja vilken som passar just dig bäst. När du beställer hos GardenStore så ingår frakten, samt erbjuds hela 90 dagars öppet köp, samt 3 års reklamationsrätt. På TRUSTPILOT har GardenStore dessutom hela fem av fem möjliga stjärnor i betyg. Dessutom så uppfyller de kraven och är certifierade inom trygg e-handel.

CDON

CDON är idag Nordens största varuhus online med ständigt växande sortiment inom en rad olika kategorier. CDON ser alltid till att ha förmånliga priser till deras kunder. Anledningen till att de kan ha så pass låga priser är via konsekventa inköp och långsiktiga samarbeten med flera leverantörer som gör det möjligt att erbjuda konsumenter varor av hög kvalitet, men till ett förmånligt pris. Ett annat stort fokus hos CDON är en bra kundservice i form av snabb och smidig leverans, samt bra service vid kontakt av kundservice, och därför har CDON som löfte att du som kund ska kunna handla tryggt hos de. Förutom i särskilda fall så har du 14 dagars öppet köp ifall du inte är nöjd, samt 3 års reklamationsrätt. Garanti varierar beroende på vara. På Prisjakt så har CDON 8.65 av 10 möjliga i betyg.

Hemfint

Hemfint påbörjade sin verksamhet 2010, då med specialiserade inom dörrar, fönster, badrumsprodukter etc. Ända sedan starten har de expanderat deras sortiment och idag har de ett väldigt brett utbud av artiklar inom många kategorier. Ett stort plus hos Hemfint är deras låga pris i kombination med deras prioritering till en bra service, så att kunden ska kunna känna sig centrerad när den vänder sig till just Hemfint. Hemfint är dessutom certifierade inom trygg e-handel och har idag över 60.000 nöjda kunder, samt fyra och en halv av fem möjliga stjärnor på Pricerunner. Vid köp över 299 kr så är frakten gratis. Vid beställning av lagervaror så ligger leveranstiden vanligtvis på 2-6 dagar, medan ordrar som inkluderar beställningsvaror kan ta mellan 2-8 veckor. Utöver det tillkommer en ångerrätt på 14 dagar ifall du inte är nöjd, och en reklamationsrätt på 3 år.