VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

Nibe F 750 frånluftsvärmepump

Nibe Frånluftsvärmepump F 750

Frånluftsvärmepumpen F 750 är en helhetslösning för uppvärmning av villor på upp till 200 kvadratmeter. Detta är Nibes svar på de nya tuffare byggreglerna. Bl.a. använder man här en kraftigare kompressor och ännu snålare cirkulationspump och lågenergifläkt. Varmvattentanken har också en utmärkt värmeisolering.

Nibe har länge dominerat Energimyndighetens test av nya värmepumpar, och med detta aggregat installerat kan du räkna med stora besparingar jämfört med motsvarande eluppvärmning – upp till 16 200 kWh per år i en villa på 200 kvadrat!

En finess är Nibe Uplink, som innebär att frånvärmepumpen kopplas upp mot Internet. Med baspaketet som ingår utan extra kostnad kan du, var du än är, alltid få en överblick av frånvärmepumpen och dess status och se viss historik. I detta paket ingår även e-postmeddelande i händelse av driftstörning. Sedan kan man lägga till premiumtjänster som innebär att man kan få se utökad historik och ändra inställningar via Internet.

En annan bra aspekt med Nibe F 750 är att den är förberedd för att kopplas ihop med Nibes solcellslösningar och andra externa energikällor. Snygg och användarvänlig är den också!

En frånluftsvärmepump kombineras med antingen en vattenburen radiatorkrets eller golvvärme för att värma huset. Varmvattenberedaren på 180 liter klarar även det mest krävande hushållets behov av varmt vatten. Du styr värmen från en enkel panel där du även kan läsa av temperaturloggar och schemalägga uppvärmningen. Med miljöklassning A/A+++ skonar du din ekonomi samtidigt som du bidrar till miljön!

Nibe grundades för över 65 år sedan i Sverige och har sedan dess vuxit till den globala koncern det är idag. Företaget tillverkar diverse lösningar för inomhuskomfort där energieffektivitet spelar en central roll. Nibes värmepumpar får genomgående bra resultat i olika tester och deras frånluftsvärmepumpar tillhör de mest sålda i landet.

Facebook
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)