VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

Panasonic HZ35TKE luftvärmepump

Panasonic HZ35TKE

Panasonic HZ35TKE är Panasonics allra vassaste värmepump och deras senaste erbjudande på marknaden för värmepumpar.

Med ett SCOP-värde på 5,1 är Panasonic HZ35TKE en av de mest effektiva pumparna på marknaden och är miljöklassad som A+++ under uppvärmning. Den ger värme ända ner till en utomhustemperatur på -30 grader, vilket med andra ord passar perfekt för de svenska vinterförhållandena!

Om sommaren kan Panasonic HZ35TKE användas för att kyla ner bostaden och håller i detta funktionsläge miljöklass A++.

Värmepumpen är utrustad med så kallad inverterstyrning (varvsreglerad teknik), vilket innebär att när önskad temperatur i rummet uppnåtts, sänker värmepumpen effekten så att värmen hålls jämn och behaglig.

Ett autocomfort-system känner av när det finns personer i rummet. Du sparar alltså pengar när det inte finns någon i rummet. Den tystgående utomhusdelen avger endast 18 dB i ljudnivå vilket är knappt märkbart och det inbyggda luftreningsfiltret tar hand om föroreningar och allergener inomhus.

En smart funktion hos denna värmepump från Panasonic är Econavi, som känner av om vädret är soligt eller molnigt och om det är dag eller natt. På så sätt kan den proaktivt anpassa effekten redan innan sensorn inomhus har hunnit registrera temperaturförändringen. Detta system fungerar både vid uppvärmning och kylning och är en otroligt smart och miljövänlig finess.

En luftvärmepump är ett energisnålt och miljövänligt sätt att värma upp den mindre villan, eller som tilläggsvärme för att sänka energikostnaderna. De är också bra för inomhusklimatet eftersom de filtrerar och cirkulerar luften vilket resulterar i jämnare och behagligare värme i hela bostaden. I Sverige tittar vi ofta på uppvärmningsförmågan men en fin bonus med en luftvärmepump är att den om sommaren fungerar som en luftkonditionering för att kyla ner bostaden.

Panasonic är en av de tre största leverantörerna av värmepumpar på den svenska marknaden. Panasonics värmepumpar är omåttligt populära bland det svenska folket, bl.a. p.g.a. deras utmärkta energieffektivitet och det faktum att de är mycket tystgående jämfört med många konkurrenter.

Facebook
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)