VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

4 tips på var du kan köpa en varmvattenberedare (på nätet)


Varmvattenberedare I takt med att e-handeln har växt sig allt större har fler och fler produkter som tidigare främst handlats i den fysiska butikshandeln, letat sig ut på internet. En av dessa produkter är varmvattenberedaren som med e-handelsföretagens alla fördelar, så som effektiv lagerhantering och låga personalkostnader, har kunnat prispressas ordentligt på nätet. Med e-handelsföretagens (vanligtvis gratis) hemleveranser slipper du dessutom att hyra släp eller se till att ha en kombi för att kunna få hem din nyinköpta varmvattenberedare. Med bättre priser och smidiga hemleveranser är det ingen tvekan om att internet och webbutikernas utbud av varmvattenberedare bör utforskas innan du beger dig iväg till de fysiska butikerna.

Nedan kommer några tips på webbutiker som säljer varmvattenberedare till marknadens absolut lägsta priser.

VidaXL

VidaXL är en stor aktör inom försäljning av hem- och trädgårdsrelaterade produkter. Företaget är ursprungligen från Nederländerna men har verksamhet i ett flertal länder över hela Europa, däribland Sverige. VidaXL är lite unikt på så vis att företaget inte har några direkta varumärken utan har enbart sina egna produkter som de själva tagit fram i fabriker världen över. Detta upplägg gör inte att kvalitén är sämre utan snarare att priserna på kvalitetsprodukter, utan alla olika varumärken och mellanhänder, kan pressas ordentligt. Är du på jakt efter en varmvattenberedare kan du därför räkna med att få marknadens absolut bästa priser hos VidaXL. I utbudet av varmvattenberedare finns runt fem olika modeller med skiftande egenskaper och priser. Väljer du att köpa en ny varmvattenberedare hos VidaXL finns det flera fördelar. Du får bland annat fri frakt, fria returer, snabb leverans och kan välja att betala med Klarna faktura, delbetalning, kreditkort eller banköverföring.

Buildor

Buildor är ytterligare en aktör som säljer prisvärda varmvattenberedare på nätet. Företaget är relativt nystartat, men har på kort tid kommit bli en av de främsta aktörerna inom bygg-, hem- och trädgårdssegmentet på nätet. I sortimentet finner du ca 50 olika varmvattenberedare från de två välkända varumärkena Nibe och Metro Therm. Från Nibe finns det ett 30-tal modeller och från Metro Therm runt 20 modeller. Priserna är ordentligt pressade och du ska inte bli förvånad om du får marknadens absolut bästa pris på just den modell som du är intresserad av, hos Buildor. Med Buildors egen prisgaranti kan du trots tveksamheter kring om du fått det bästa priset eller inte, vara helt säker på att få tillbaka mellanskillnaden ifall du hittar din nyköpta varmvattenberedare billigare någon annanstans. Utöver prisgarantin har Buildor en rad andra fördelar som bland annat fri frakt, öppet köp i 14 dagar och flera olika betalningsalternativ.

Bygghemma

Med en omsättning på ca en halv miljard är Bygghemma.se en av de främsta marknadsledarna inom byggprodukter på nätet. Företaget har utöver sitt stora sortiment av byggmaterial även en rad olika produkter för så väl hem som trädgård. När det kommer till varmvattenberedare har Bygghemma runt 15 olika modeller i utbudet. Varmvattenberedarna kommer från välkända varumärken så som Invest, Nemi, Nibe, Oras och Tesy. Priserna skiftar från ca en tusenlapp till uppåt 20 000 kronor. Tillsammans med många andra produkter tillhör varmvattenberedarna hos Bygghemma en produktkategori som ofta har kampanjer och specialpriser. Kommer du in i kategorin med varmvattenberedare ska du därför bli inte ett dugg förvånad om det är 20-30 procents rabatt på utvalda modeller. Väljer du att köpa en ny varmvattenberedare hos Bygghemma så finns det många fördelar. Bland annat får du gratis och snabb hemleverans, professionell rådgivning och flera betalningsmöjligheter.

Hemvaruhuset

Hemvaruhuset.se är ytterligare en spelare att räkna med i letandet efter en ny varmvattenberedare. Företaget har specialiserat sig på produkter för hemmet och har stor ett stort sortiment av vvs-relaterade varor. I utbudet av varmvattenberedare finns ca 20 modeller och alla kommer de från varumärkena Metro och Nibe. Volymen på dem skiftar ordentligt och oavsett om du behöver en liten varmvattenberedare som kan hålla 15 liter vatten eller en riktigt stor med kapacitet på uppåt 300 liter, har Hemvaruhuset alltid något att erbjuda. Blir Hemvaruhuset webbutiken där du köper en ny varmvattenberedare kan du räkna med bland annat ordentligt pressade priser, fri frakt, möjlighet att betala efter leverans, inga fakturaavgifter och snabba leveranser. Hemvaruhuset har höga snittbetyg bland tidigare konsumenter och totalt har företaget över 30 000 kunder. Värt att veta är att företaget har över 30 års erfarenhet inom bad och vvs.