VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

Växthus Halls Magnum 9,9m2 och 11,5m2

Halls Magnum 11,5 kvm

Halls Växthus Magnum är ett robust och rymligt växthus med gott om utrymme för både växter och möbler. Med sina 11,5 kvadratmeter är detta det största växthuset i Halls serie. Det här är en utmärkt lösning för den seriöse trädgårdsmästaren.

Den dubbla skjutdörren ger en bred och öppen ingång i växthuset och det är inga problem att dra med sig skottkärran in. Detta gör att växthuset också är handikappvänligt då en rullstol med lätthet kan rullas igenom dörren, givet att tröskeln anpassas först.

Fyra takventilationsöppningar ser till att skapa en god ventilation vilket är särskilt viktigt varma sommardagar. Det går även att köpa till en automatisk fönsteröppnare som reglerar öppningen om det blir för varmt i växthuset. Halls Växthus Magnum finns i två utföranden: silver-aluminium och med pulverlackerad grön ram. Det är ett vackert växthus där speciellt den gröna ramen gör att det lätt smälter in bland både trädgårdsmiljön och befintliga byggnader.

Väggarna består av tre millimeter härdat glas vilket känns tryggt. Den generösa takhöjden på 2,58 m är en garanti för att både dina växter och du själv ska få plats. Vid takfoten är höjden hela 1,48 meter. För att garantera att växthuset står stabilt och håller i många år är det viktigt att ge det en stabil grund att stå på. Köp till ett stålfundament från Hall som du punktgjuter med cement i marken så ger du ditt nya växthus optimala förutsättningar.

Växthuset kan monteras av vem som helst och detaljerade instruktioner medföljer. Halls växthus håller en hög kvalitet och är byggt för att klara vintern. Det enda man behöver göra är att se till att stödja upp mittbalken för att klara vikten av snön.

Detta är ett elegant, rymligt och samtidigt högfunktionellt växthus för den seriöse odlaren!

Facebook
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)