VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

Växthus Merkur 8300 Aluminium

Merkur 8300 Aluminium

Merkur är ett praktiskt och funktionellt växthus för fritidsodlare och trädgårdsmästare. Växthuset är stort och rymligt med en area på 8,3 kvadratmeter.

Kraftiga anodiserade aluminiumprofiler ser till att växthuset står stabilt, även vid blåst och kraftigt regnoväder. Det går även att beställa en särskild sockel av lackat stål för maximal stabilitet. Sockeln monteras snabbt ihop med växthuset.

Flertalet av Vitavias växthus går att beställa med glas- eller polykarbonatfönster. Tänk på att glas kan se bättre ut rent estetiskt men är mindre stryktåligt än polykarbonat. Polykarbonat är transparent termoplast, dock ej fullt genomskinligt. Däremot har det en utmärkt hållbarhet och bidrar till att hålla en jämn och stabil temperatur i växthuset, även vid extrema temperaturer.

Växthuset är utrustat med två öppningsbara takventilationsfönster i standardutförande. Det har även takrännor och en lättglidande skjutdörr som kan låsas.

Det finns olika tillbehör att köpa till växthuset Merkur 8300, bl.a. ett skuggnät för att skydda de ömtåliga växterna under heta sommardagar. Det finns en vikbar hylla från Vitavia i underhållsfritt aluminium som fungerar som praktisk bänk för de lite mindre växterna i kruka. Om du är mån om trädgårdens utseende lite extra mycket finns en romantiskt inspirerad grönlackerad takdekoration till Merkur växthus som heter Diana.

Växthuset är lätt att montera ihop tack vare den lättlästa monteringsanvisningen. Vitavias växthus levereras alltid i kraftiga kartonger som har träbitar i ändarna för att säkerställa en säker transport.

Vitavia är ett europeiskt trädgårdsföretag som grundades 2013 av en engelsman och en dansk med en lång erfarenhet av växthusförsäljning. Idag är det en av Europas främsta tillverkare av växthus. Man har satsat på traditionell växthusdesign och är noga med att växthusen ska vara hållbara och lätta att underhålla.

Facebook
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)