VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

Växthus Oasis Hexagonalt 4 kvm och 6,1 kvm

Oasis 6,1 kvm

Växthus Oasis är ett elegant växthus i hexagonal design från Palram. Formen på huset i kombination med näst intill okrossbara polykarbonatrutor skapar optimala förhållanden för en lyckad växtmiljö.

Taket består av dubbla polykarbonatplattor som skyddar effektivt mot starkt solljus. Väggarna är av kristallklart polykarbonat som förmedlar cirka 90 procent av ljuset. Väggpanelerna går ej att krossa och blockerar skadliga UV-strålar från att tränga in i växthuset.

En bred dubbelhängd dörr med låsbart dörrhandtag ger en bra, bekväm och säker ingång. Lås ingår ej.

Det här är ett utmärkt alternativ för dig som letar efter ett mindre växthus som uppfyller sin funktion på rätt sätt. Samtidigt bidrar detta växthus tack vare sin form till att försköna trädgårdsmiljön ytterligare. Växthuset påminner om ett lusthus till sitt utseende och upplevs av många som ett välkommet inslag i trädgården.

Det inbyggda dräneringssystemet säkerställer en effektiv vattendränering. Lamellfönsterna på sidan reglerar värme och fuktighetsnivåer inuti växthuset. Det här är en underhållsfri design med generösa mått och högt i tak för en bekväm arbetsställning. Den galvaniserade stålsockeln som medföljer ger bra strukturell stabilitet åt växthuset.

Flera tillbehör finns att köpa till, bl.a. planthängare som fästs i växthusets aluminiumkonstruktion och ger bästa förutsättningar för de högre växterna att frodas. Det finns även diverse bänkar och hyllor – även för tyngre last. De automatiska fönsteröppnarna är bekväma, likaså droppbevattningssystemet.

Palram är ett israeliskt företag med rötter i en kibbutz och som grundades 1963. Det tillhör de främsta i världen på att tillverka tak- och panellösningar. Växthus är en av de trädgårdsprodukter som företaget erbjuder. Palram håller en genomgående hög kvalitet och har ett gott anseende. Det känns betryggande med referenser som t.ex. taket till en av fotbollsarenorna för VM 2018!

Facebook
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)