VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

Carport»1, 2 eller 3 bilar»Byggsats 15, 20, 25, 30 m2 m.fl.-Köp billigt online

En carport är en byggnad som på senare år har blivit väldigt populärt. Det är en konstruktion med ett tak där du kan ställa din bil för att skydda den mot väder och vind. Den får ha högst två väggar och är perfekt om ett garage helt enkelt inte får plats men du ändå vill skydda din bil mot naturen. En carport är väldigt svårt att sälja i en vanlig butik eftersom de helt enkelt är för stora. Det går inte precis att lägga en carport i din kundvagn och gå till kassan. Det är därför de nästan bara säljs via internet. Då kan du enkelt se bilder på hur den kommer att se ut när den är färdigmonterad och du kan beställa den utan att behöva lyfta något. Sedan levereras den enkelt till ditt hem så att du slipper frakta hem den. Men eftersom det har blivit lättare att sälja carports har även de som säljer dem blivit flera. Då uppstår frågan: Vart ska jag köpa dem?

Hemfint (Rekommenderas av oss!)

Hemfint

Hemfint öppnade 2010 och satsar på att bland annat sälja dörrar, fönster och badrumsprodukter i hela Sverige till ett bra pris. När det kommer till carports så har det ett relativt stort utbud med fem olika modeller i olika storlekar. De har carports mellan 14 000 och 44 000 kronor och de största modellerna kan rymma två bilar. En av de stora fördelarna med att beställa en carport från Hemfint är att de alltid erbjuder fri frakt vilket är väldigt bra då carports är både stora och tunga. Deras carports levereras monteringsfärdiga och allt du behöver för att bygga ihop dem medföljer. Hemfint är en bra butik och deras utbud av carports är relativt litet. En av de stora fördelarna med att beställa härifrån är den fria frakten som de erbjuder.

Polhus (Rekommenderas av oss!)

Polhus

Denna butik grundades 2001 och specialiserar sig på Attefallshus, Friggebodar och andra mindre förvaringsutrymmen. En annan av eras specialiteter råkar faktiskt vara carports. De har ett riktigt bra utbud av carports med hela tio olika modeller. Deras största carports kan rymma två bilar och vissa av dem har ett mindre förråd som ingår. Priserna varierar mellan 20 000 och 53 000 kronor varav de dyraste har ett medföljande förråd. Vissa av deras carports har även ett förrådd som man kan köpa till om man vill. Alla carports kommer som en byggsats så man får själva sätta ihop dem men allt du behöver medföljer. De erbjuder även fri frakt till alla sina kunder. Att beställa carports från Polhus är definitivt ett bra val eftersom de har ett enormt utbud och fri frakt.

Skånska byggvaror

Skånska Byggvaror

Skånska byggvaror är ett väldigt gammalt företag som grundades redan 1965. De är därför väl etablerade på marknaden och de har väldigt mycket erfarenhet av att sälja bland annat uterum, dörrar och bastus. När det kommer till carports har de ett relativt stort utbud med sex olika modeller. Deras priser varierar mellan 136 000 och 16 000 kronor. Om du beställer en av deras dyrare varianter ingår det ledbelysning och de ställs på betongplintar. Deras billigare varianter är gjorda av mer traditionellt trä och till en av dem kan du köpa till ett förrådd. Skånska byggvaror erbjuder fri frakt i hela Sverige och har ett relativt stort utbud. Detta gör dem till ett bra företag om du letar efter en carport och om du vill ha en dyrare modell är det definitivt dem som du ska välja.

Byggmax

Byggmax

Byggmax är också ett äldre företag som grundades redan 1993. De har sedan dess erbjudit byggvaror till riktigt bra priser. Deras bra priser sträcker sig också till deras carports. De har ett enormt utbud med 16 olika carports och deras dyraste kostar inte mer än 33 000 kronor. Deras carports levereras som en byggsats som du sedan själv får bygga ihop. Om du ska köpa en carport är Byggmax definitivt ett bra alternativ eftersom det har ett enormt sortiment med väldigt bra priser.

CDON

När man tänker på Cdon så brukar man inte tänka på carports men du kan faktiskt köpa din carport där. De har faktiskt ett riktigt stort utbud med 15 olika carports och ett förråd som man kan köpa till. Priserna varierar från 52 000 till 15 000 kronor och de största kan rymma upp till två bilar. Vissa av dem har även ett förrådd inkluderat. Frakten är gratis och carporten kommer som en byggsats. Att frakten är gratis är definitivt bra eftersom vissa av deras carports kan väga uppemot en två ton.

Några av Sveriges populäraste Carportar

(Enligt vår ihopsamlade data från Prisjakt, Pricerunner, Google och Instagram)