VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

Lekstuga Kajsa

Lekstuga Kajsa

Lekstugan Kajsa är den perfekta lösningen för barnen som vill ha någonstans att leka på under sommarhalvåret. Med en fin och tidlös design får minihuset även dig som vuxen att bli nostalgisk. Stugan är av en större storlek vilket gör det perfekt för att inreda med olika sorters barnleksaker. Storleken tillåter också familjen med fler barn att använda sig av en leksaksstuga utan att behöva trängas.

Att bygga upp den är inte mycket svårare än att bygga med Lego. Det är en enkel bräda-för-bräda-struktur, med tydliga manualer. Vi har kikat på manualen och enklast är att man är två som bygger stugan.

Till och med barnen kan vara med och bygga upp den, och slutresultatet kommer fortfarande vara detsamma. Golvytan inne i stugan är 3,1 kvadratmeter (samt en veranda på 0,8 kvadratmeter) vilket ger barnen mycket utrymme att leka i. Träet bör behandlas med olja innan du målar i färger som passar, och taket kläs lämpligtvis med takpapp eller plåt. Låt denna underbara lekstuga uppmuntra både barnens och din fantasi. Stugmaterialet är helt obehandlat. Därför kan ni välja fritt mellan heltäckande oljefärg, slamfärg eller en transparent lasyr.  Endast fantasin sätter gränser! Vi kan därför rekommendera denna lekstuga starkt, för den som vill ha mycket värde för pengarna.

I leveransen ingår golv, stomme, tak, dörr, fönster, samt spik/skruvtillsats. Paketet väger 250 kilo och stugan har måtten (Lx,BxH) 2,25 m x 1,8 m x 2,1 m. Den har en fri takhöjd på cirka 1,94 meter, vägghöjd (inne) på 1,54 m. Virkestjockleken är 19 millimeter.

Andra populära lekstugor:

Facebook
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)