VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

Roddmaskiner - Köp billigt online! Abilica, Masterfit, Concept 2, Finnlo, Casall m.fl.


Träningsmaskiner.com

En aktör på nätet som kommit att bli ett av de främsta e-handelsföretagen inom försäljning av träningsmaskiner är Träningsmaskiner.com. Hos Träningsmaskiner.com finns det flera typer av träningsmaskiner för hemmabruk och en av de produkter som går att hitta är roddmaskinen. Totalt finns det uppåt 50 olika modeller av roddmaskiner hos Träningsmaskiner.com.

FitnessSport

Ytterligare en stor nätbutik som när det kommer till försäljning av crosstrainers, roddmaskiner, löpband och andra träningsmaskiner är FitnessSport. På FitnessSport.se finns det fullt av olika roddmaskiner från ett flertal tillverkare så som Concept II, Titan, Waterrower och Kettler. Roddmaskiner finns i ett flertal modeller och utförande och priserna varierar från en tusenlapp till upp till runt 20 000 kr.

Träningspartner

Träningspartner är ett svenskt företag som i över 20 år sålt träningsmaskiner och gymutrustning till privatpersoner och företag. Oavsett om man är på jakt efter ett par hantlar att ha hemma vardagsrummet eller ett avancerat löpband att på företaget, har Träningspartner alltid något att erbjuda. När det kommer till roddmaskiner finns det även inom denna produktkategori en del att välja mellan. Vanligtvis finns det runt 10 olika modeller av roddmaskiner i Träningspartners sortiment. Roddmaskinerna kommer från välkända varumärken inom tillverkning av träningsmaskiner. Abilica, Masterfit, Concept 2, First Degree Fitness är några av de roddmaskinstillverkare som finns representerade hos Träningspartner.

Sporttema

Även Sporttema har ett stort sortiment av roddmaskiner i sin webbutik inne på Sporttema.se. Här finns runt 15 olika modeller i varierande priser. Den billigaste roddmaskinen kostar ett par tusenlappar medan den dyraste kostar strax under 20 000 kr. Modellerna kommer från varumärken som Christopeit Sport, Abilica, Hammer, Casall, Finnlo, inSPORTline m.fl.

CDON

Med sitt enormt breda sortiment med produkter inom de flesta kategorier är CDON ett utmärkt ställe att surfa in på för att hitta en Roddmaskin. Hos CDON finns det ett brett utbud av träningsprodukter och en av de produkter som det finns flera modeller av är roddmaskiner. Sortimentet hos CDON kan skifta väldigt snabbt då det utöver CDON själva är flera olika e-handlare som säljer på plattformen. Dock finns det i princip alltid runt 50 olika roddmaskiner att välja mellan.

Sportamore

Sportamore är ett en av Sveriges främsta aktörer inom försäljning av sport- och träningsprodukter på nätet. Framförallt ligger fokus på kläder och skor, men utöver sitt enorma sortiment av kläder och skor för träning har Sportamore även ett flertal träningsmaskiner i sitt sortiment. Utbudet av roddmaskiner är något begränsat men vanligtvis finns det runt 5-10 olika modeller i lager. Roddmaskiner är av hög kvalité och kommer från tillverkaren Concept 2.

Det här ska du tänka på innan du köper en roddmaskin

En roddmaskin kan vara ett roligt tillskott till ditt hemmagym eller om du planerar på att köpa din första träningsmaskin så kan en roddmaskin också vara passande. En roddmaskin används för att träna flera olika muskler, ofta i armarna, ryggen och benen. Med en roddmaskin drar man oftast i något som liknar ett styre och man kan variera både hastigheten och styrkan under träningen.

Om du funderar på att köpa en roddmaskin så finns det flera spännande varianter att välja mellan och allt beror på vad du är intresserad av. Först och främst bör du ta reda på vilken sorters träning du vill utföra med roddmaskinen. Vill du förbättra din styrka eller få en bättre uthållighet, eller kanske både och? Syftet med en roddmaskin är att utöva träning som liknar rörelsen när man ror en båt. Om du därför gillar friluftslivet med kajak, kanot och andra mindre båtar så kan en roddmaskin vara ett spännande inköp som gör att du kan öka din styrka hemma också. Du som också professionellt sysslar med tävling inom olika sporter för kajak och kanot kan också ha en stor fördel med att köpa en roddmaskin för hemmet.

Se därför över ditt behov med roddmaskinen och du kan sedan börja kolla närmare på vilka maskiner det finns. Om du är nybörjare eller bara vill ha maskinen för skojs skull så kan det räcka med en billigare och mer enkel maskin men om du är på en mer professionell nivå så lönar det sig definitivt att införskaffa en av kvalité och med mer funktioner.

Du vill se till att roddmaskinen är av bra kvalité så att du kan vara säker på att du kan använda den ett tag. Eftersom att det oftast finns två delar på maskinen som hela tiden rör på sig under träningen, styret som är kopplat till hjulet som bestämmer styrkan och även sätet som du sitter på som rör sig fram och tillbaka, så vill du se till att dessa två klarar av trycket under längre användning.

Roddmaskiner kommer oftast med många inbyggda träningsprogram. Detta kan gynna dig om du inte är säker på hur du ska använda maskinen eller om du snabbt tröttnar på enformig träning. På en liten skärm kan du följa din träning och se både hastigheten och styrkan vilket kan motivera dig till att fortsätta träna hårt.

En roddmaskin är en rätt så avlång maskin så du vill se till att du har plats för maskinen om du ska placera den i ditt hem. Eftersom att man sitter på maskinen och den är på golvet så behövs det inte mycket utrymme ovanför maskinen men det kan vara bra att ha en lite större yta runt omkring maskinen så att du kan träna bekvämt. Med en roddmaskin kan man oftast anpassa sätet och styret så att det passar just din längd och vikt men dubbelkolla att du har möjligheten att göra detta först så att du inte köper en maskin där det inte är så lätt att ändra inställningarna, speciellt om du är lite längre eller tyngre.

Facebook
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)