VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

Populära Roddmaskiner och


CDON

Med sitt enormt breda sortiment med produkter inom de flesta kategorier är CDON ett utmärkt ställe att surfa in på för att hitta en Roddmaskin. Hos CDON finns det ett brett utbud av träningsprodukter och en av de produkter som det finns flera modeller av är roddmaskiner. Sortimentet hos CDON kan skifta väldigt snabbt då det utöver CDON själva är flera olika e-handlare som säljer på plattformen. Dock finns det i princip alltid runt 50 olika roddmaskiner att välja mellan.

Träningsmaskiner.com

En aktör på nätet som kommit att bli ett av de främsta e-handelsföretagen inom försäljning av träningsmaskiner är Träningsmaskiner.com. Hos Träningsmaskiner.com finns det flera typer av träningsmaskiner för hemmabruk och en av de produkter som går att hitta är roddmaskinen. Totalt finns det uppåt 50 olika modeller av roddmaskiner hos Träningsmaskiner.com.

FitnessSport

Ytterligare en stor nätbutik som när det kommer till försäljning av crosstrainers, roddmaskiner, löpband och andra träningsmaskiner är FitnessSport. På FitnessSport.se finns det fullt av olika roddmaskiner från ett flertal tillverkare så som Concept II, Titan, Waterrower och Kettler. Roddmaskiner finns i ett flertal modeller och utförande och priserna varierar från en tusenlapp till upp till runt 20 000 kr.

Sportamore

Sportamore är ett en av Sveriges främsta aktörer inom försäljning av sport- och träningsprodukter på nätet. Framförallt ligger fokus på kläder och skor, men utöver sitt enorma sortiment av kläder och skor för träning har Sportamore även ett flertal träningsmaskiner i sitt sortiment. Utbudet av roddmaskiner är något begränsat men vanligtvis finns det runt 5-10 olika modeller i lager. Roddmaskiner är av hög kvalité och kommer från tillverkaren Concept 2.

Träningspartner

Träningspartner är ett svenskt företag som i över 20 år sålt träningsmaskiner och gymutrustning till privatpersoner och företag. Oavsett om man är på jakt efter ett par hantlar att ha hemma vardagsrummet eller ett avancerat löpband att på företaget, har Träningspartner alltid något att erbjuda. När det kommer till roddmaskiner finns det även inom denna produktkategori en del att välja mellan. Vanligtvis finns det runt 10 olika modeller av roddmaskiner i Träningspartners sortiment. Roddmaskinerna kommer från välkända varumärken inom tillverkning av träningsmaskiner. Abilica, Masterfit, Concept 2, First Degree Fitness är några av de roddmaskinstillverkare som finns representerade hos Träningspartner.

Sporttema

Även Sporttema har ett stort sortiment av roddmaskiner i sin webbutik inne på Sporttema.se. Här finns runt 15 olika modeller i varierande priser. Den billigaste roddmaskinen kostar ett par tusenlappar medan den dyraste kostar strax under 20 000 kr. Modellerna kommer från varumärken som Christopeit Sport, Abilica, Hammer, Casall, Finnlo, inSPORTline m.fl.