VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

Spabad Jacuzzi Massagebadkar -Billigt! Inomhus/utomhus/uppblåsbar -2,3,4,5,6 personer

Byggmax

Byggmax

Är du ute efter att hitta en riktigt prisvärd spabad eller jacuzzi är det en god idé att besöka Byggmax.se. Byggmax har ett bra utbud av olika spabad och massagebadkar. Spabad säljs året om på Byggmax plattform, men då några av dem är för inomhusbruk och andra är för utomhusbruk kan sortimentet skifta beroende på säsong. Dock brukar det i princip alltid finnas minst 10 olika modeller av spabad och jacuzzis hos Byggmax.

Skånska Byggvaror

Skånska Byggvaror

Skulle du vilja ha en lite finare och lyxigare hängmatta kan det vara bättre att besöka RoyalDesign.se. Royal Design har i sitt sortiment alltifrån klassiska väldesignade hängmattor i tyg till de som har en egen ställning och inte behöver hängas upp. Ibland har de även hängmattor som är tillverkade i olika typer av nät, vilka är riktigt bra att ha under svenska regniga somrar eftersom de torkar väldigt snabbt.

HusOchHemma

HusOchHemma

Ytterligare en e-handelsaktör som har spadbad och jacuzzis, för såväl inomhusbruk som utomhusbruk, i sitt varulager är Skånska Byggvaror. Precis som hos alla andra nätbutiker så skiftar sortimentet hos Skånskabyggvaror.se. Dock kan man i princip räkna med att det alltid finns runt 20 spabads/jacuzzi-modeller att välja mellan.

Buildor.se

Buildor.se är en svensk återförsäljare av byggvaror med ett brett utbud som är fullt av produkter inom det mesta som har med bygg och hus och hem att göra. Några av de produkter som finns i sortimentet är bland annat VVS-produkter, el och belysning, inredning, dörrar, golv, väggar, fönster och badrumsprodukter. När det kommer till spabad finns det ett flertal olika modeller att välja mellan. Buildor har såväl spabad/jacuzzis för inomhusbruk som utomhusbruk. Totalt finns det runt 30 olika typer av spabadkar, jacuzzis och utomhusspan att välja mellan. Priserna är ordentligt pressade och du ska inte bli förvånad om det är Buildor som kan erbjuda marknadens absolut bästa pris på just det spabad som du är intresserad av. Buildor ger dessutom alla kunder fri frakt, oavsett hur stor beställningen är. När det kommer till betalningsalternativ är det möjligt att betala med kort, internetbank eller Qliro-faktura.

Det här ska du tänka på innan du köper ett spabad

  • Välj rätt storlek. Ett spabad köper man inte så ofta. Det som verkar perfekt för den lilla familjen med småbarn kan plötsligt bli för litet efter några år när barnen vuxit till sig lite.
  • Ett enklare bubbelbad eller massvis av finesser? Det finns spabad i flera prisklasser. De enklaste kan räcka för att förgylla tillvaron och ge en avslappnande stund efter jobbet eller efter fredagsmiddagen. De dyrare spabaden har ofta bättre reningskapacitet (viktigt om man är många som badar) och kan ha finesser som t.ex. luftmassage, ljuseffekter och aromaterapi.
  • Tänk på placeringen. Spabadet måste stå stabilt. Det gör det på en gjuten platta eller på stenmjölsbädd med hård cellplast. Varje tillverkare har sina instruktioner. Det är inte ovanligt att man placerar spabadet på altandäcket. Tänk bara på att om altandäckets bärlinor är anslutna i husväggen kan det bli otrevliga resonansljud i huset. Vill man ha det extra snyggt kan man bygga in spabadet i en trätrall. Tänk också på att man måste serva ett spabad och det måste därför gå att komma åt det. Om spabadet står utomhus är det bra om det står i närheten av altandörren så att man inte behöver gå så långt för att kliva ner i badet. Platsen bör också vara skyddad från vind och insyn för att öka användandet. Om man dessutom kan skydda det mot regn kan det vara ett plus.
  • Det behövs tillräckligt med el. Ett normalstort spabad kräver cirka 3x16 Ampere och det är fast inkoppling det handlar om. De mindre baden kan ibland köras på 1x16 Ampere. För att underlätta rengöringen kan man installera en arbetsbrytare i närheten så att man lätt kan stänga av strömmen när man t.ex. ska göra rent filtret.
  • Ska jag välja ett spabad eller köpa en pool? Bägge har de sina fördelar. Den främsta skillnaden är att ett spabad går att använda året runt. Det blir rent av extra mysigt att kliva ner i det varma vattnet under årets kallare månader. En pool använder man normalt sett från april till september eller en ännu kortare period om den inte är uppvärmd. Om motionssim är en faktor har förstås spabadet inte en chans men är det mys och gemenskap man är ute efter är spabadet det garanterat bästa valet.
  • Ett spabad kräver ett visst underhåll. Det är viktigt att hålla spabadet rent för allas trivsel och hygien. Kontrollera vattenvärdena regelbundet så att de är inom tillverkarens angivna gränsvärden. Klorera spabadet en gång i veckan. Bäst är att använda ett snabblösligt klor, kanske i kombination med aktivt syre. Man kan också lägga i klortabletter i filterbehållaren efter varje bad. Ett annat tips är att ta en dusch innan man hoppar i. Normalt sett byter man vatten i badet två till tre gånger per år.
Facebook
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)