VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

Babyvakt / Babymonitor - Med eller utan video och kamera - Köp billigt online här!

En babyvakt är kanske av det mest populära hjälpmedlet för småbarnsföräldrar, efter nappen och nappflaskan. Det finns en bra anledning till varför det är så; Säkerhet. Att hålla ett vakande öga på sina barn. Det kan ibland känns omständligt att veta vad man behöver tänka på inför införskaffande av en Babyvakt. När man söker på Google finner man en hel del produkter av olika varumärken, tester av olika slag och priser på olika nivåer. Ibland kan det vara enklast att hitta rätt genom att man skriver ner sina behov och sen tar de 3 viktigaste preferenserna och utgår ifrån dessa i sökandet. Det kan exempelvis handla om Babyvakten ska ha ett maxpris, färg, lampa inkluderad, räckvidd, extrafunktioner med mera. Nedan kommer några av de leverantörer som håller hög standard och som vi rekommenderar stark.

Kjell & Co

Kjell & Co är en känd butikskedja som de flesta känner till och som etablerats väl. Fördelen med detta är att man i serviceärenden alltid får hjälp och kan vända sig till dom per mail, telefon alternativt till någon av deras många butiker som är utspridda runt om i landet. Kjell och Co kallar ofta sina Babyvakter för Babysitters. Även om dom inte har det största utbudet av Babysitters på marknaden erbjuder de unika och roligare/lekfullare Barnvakter än de andra mer traditionella. Priserna här ligger på 300 för de enklare till 2400 kr för de mer avancerade.

Babyland

På Babyland hittar man det mesta som man behöver som småbarnsföräldrar. Dom lovar fri frakt (hemleverans vid köp över 600 kr), snabb leverans (snabbast på marknaden enligt dom) och låga priser. Bolaget har funnits sedan 1959 och säljer produkter från de allra största varumärkena på marknaden. Babyland erbjuder ett trettiotal olika barnvakter i prisklasserna 550 till 3000 kr. De mest avancerade har funktioner som temperatursensorer, stor LCD-skärm, möjlighet att koppla till telefon via app med mera.

Pixizoo

Pixizoo är en e-handelsbutik för barn som år 2014 startades av bröderna Karl Mark och Jesper Mark, samt deras goda vän Anders Kobberup. Dom satsar hårt på att erbjuda den bästa upplevelsen för dig som kund och är faktiskt det enda målet dom gått ut med offentligt på hemsidan. Förutom ett brett sortiment av produkter erbjuder dom exempelvis fördelar som gratis retur vid byte, obegränsad ångerrätt med mera. Det unika förutom att de erbjuder många Babyvakter är att dom skapat erbjudanden med kombinationen Babyvakt plus åkpåse med matchande färg. Finn en hel del intressanta kombinationer här.

Stor&Liten

Stor&Liten har en lång historik av att sälja barnartiklar i butik. Bolaget grundades 1975 och har för många barn varit det självklara valet när det gäller att besöka leksaksbutik. Stor&Liten är numer starkt etablerade på nätet och erbjuder generösa villkor såsom fri frakt (vid köp över 500 kr vilket många Babyvakter kostar), 90 dagars öppet köp. Butiken är har nyligen rankats som Årets e-handlare och säljer kvalitetssäkrade barnleksaker och tillbehör. Här hittar du alltifrån pussel och kalastillbehör till babyvakter av hög kvalitét.

Teknikmagasinet

En annan intressant butik är Teknikmagasinet som oftast inte associeras med småbarnsprodukter. Dock är dom dominerande när det gäller hemelektronik- och hobbybranschen. Trots att de har ett mer begränsat utbud av Babyvakter, har dom babyvakter som är tillräckligt avancerade för att uppfylla den enkla såsom den mer avancerade användaren. Vidare erbjuder dom generösa villkor när det gäller öppet köp och erbjuder enkel retur i butik vilket också generellt är en fördel för de leverantörer som också har fysiska butiker.

Lekmer

Lekmer har ett gott rykte på nätet och säljer barnartiklar såsom kläder, leksaker, vagnar, bilbarnstolar med mera. Även denna butik har fått pris för att vara Årets nätbutik. Med 365 dagars öppet köp toppar Lekmer generositetsnivån när det gäller returvillkor på nätet. Här hittar man en hel del fynd och när det gäller Babyvakter erbjuder Lekmer ett begränsat dock mer avancerade alternativ för den kräsne föräldern. Den mest avancerade erbjuder funktioner såsom automatisk ekojustering och DECT-teknik för helt störningsfri och tillförlitlig kommunikation.

Babyshop

Babyshop har ett gott renommé när det gäller försäljning av babyprodukter och har blivit utnämna till Årets E-handel. Verksamheten har funnits sedan 2006 och erbjuder produkter från alla av de större aktörerna på marknaden. De har valt att nischa sig på barn i åldrarna 0 till 10 år. Räkna med att dom erbjuder hög servicenivå. Dom erbjuder ett tjugotal Babyvakter, Baby monitors och babylarm med startpriser på cirka 300 kr. Och redan i den prisnivån får man en babyvakt som uppfyller dom flesta standardfunktioner som man behöver för att hålla koll på sina barn.

Några av Sveriges populäraste babyvakter

(Enligt vår ihopsamlade data från Prisjakt, Pricerunner, Google och Instagram)