VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

Babyvakt / Babymonitor - Med eller utan video och kamera - Köp billigt online här!

Några av Sveriges populäraste babyvakter

(Enligt vår ihopsamlade data från Prisjakt, Pricerunner, Google och Instagram)

En babyvakt är kanske av det mest populära hjälpmedlet för småbarnsföräldrar, efter nappen och nappflaskan. Det finns en bra anledning till varför det är så; Säkerhet. Att hålla ett vakande öga på sina barn. Det kan ibland känns omständligt att veta vad man behöver tänka på inför införskaffande av en Babyvakt. När man söker på Google finner man en hel del produkter av olika varumärken, tester av olika slag och priser på olika nivåer. Ibland kan det vara enklast att hitta rätt genom att man skriver ner sina behov och sen tar de 3 viktigaste preferenserna och utgår ifrån dessa i sökandet. Det kan exempelvis handla om Babyvakten ska ha ett maxpris, färg, lampa inkluderad, räckvidd, extrafunktioner med mera. Nedan kommer några av de leverantörer som håller hög standard och som vi rekommenderar stark.

Kjell & Co

Kjell & Co är en känd butikskedja som de flesta känner till och som etablerats väl. Fördelen med detta är att man i serviceärenden alltid får hjälp och kan vända sig till dom per mail, telefon alternativt till någon av deras många butiker som är utspridda runt om i landet. Kjell och Co kallar ofta sina Babyvakter för Babysitters. Även om dom inte har det största utbudet av Babysitters på marknaden erbjuder de unika och roligare/lekfullare Barnvakter än de andra mer traditionella. Priserna här ligger på 300 för de enklare till 2400 kr för de mer avancerade.

Babyland

På Babyland hittar man det mesta som man behöver som småbarnsföräldrar. Dom lovar fri frakt (hemleverans vid köp över 600 kr), snabb leverans (snabbast på marknaden enligt dom) och låga priser. Bolaget har funnits sedan 1959 och säljer produkter från de allra största varumärkena på marknaden. Babyland erbjuder ett trettiotal olika barnvakter i prisklasserna 550 till 3000 kr. De mest avancerade har funktioner som temperatursensorer, stor LCD-skärm, möjlighet att koppla till telefon via app med mera.

Pixizoo

Pixizoo är en e-handelsbutik för barn som år 2014 startades av bröderna Karl Mark och Jesper Mark, samt deras goda vän Anders Kobberup. Dom satsar hårt på att erbjuda den bästa upplevelsen för dig som kund och är faktiskt det enda målet dom gått ut med offentligt på hemsidan. Förutom ett brett sortiment av produkter erbjuder dom exempelvis fördelar som gratis retur vid byte, obegränsad ångerrätt med mera. Det unika förutom att de erbjuder många Babyvakter är att dom skapat erbjudanden med kombinationen Babyvakt plus åkpåse med matchande färg. Finn en hel del intressanta kombinationer här.

Stor&Liten

Stor&Liten har en lång historik av att sälja barnartiklar i butik. Bolaget grundades 1975 och har för många barn varit det självklara valet när det gäller att besöka leksaksbutik. Stor&Liten är numer starkt etablerade på nätet och erbjuder generösa villkor såsom fri frakt (vid köp över 500 kr vilket många Babyvakter kostar), 90 dagars öppet köp. Butiken är har nyligen rankats som Årets e-handlare och säljer kvalitetssäkrade barnleksaker och tillbehör. Här hittar du alltifrån pussel och kalastillbehör till babyvakter av hög kvalitét.

Teknikmagasinet

En annan intressant butik är Teknikmagasinet som oftast inte associeras med småbarnsprodukter. Dock är dom dominerande när det gäller hemelektronik- och hobbybranschen. Trots att de har ett mer begränsat utbud av Babyvakter, har dom babyvakter som är tillräckligt avancerade för att uppfylla den enkla såsom den mer avancerade användaren. Vidare erbjuder dom generösa villkor när det gäller öppet köp och erbjuder enkel retur i butik vilket också generellt är en fördel för de leverantörer som också har fysiska butiker.

Lekmer

Lekmer har ett gott rykte på nätet och säljer barnartiklar såsom kläder, leksaker, vagnar, bilbarnstolar med mera. Även denna butik har fått pris för att vara Årets nätbutik. Med 365 dagars öppet köp toppar Lekmer generositetsnivån när det gäller returvillkor på nätet. Här hittar man en hel del fynd och när det gäller Babyvakter erbjuder Lekmer ett begränsat dock mer avancerade alternativ för den kräsne föräldern. Den mest avancerade erbjuder funktioner såsom automatisk ekojustering och DECT-teknik för helt störningsfri och tillförlitlig kommunikation.

Babyshop

Babyshop har ett gott renommé när det gäller försäljning av babyprodukter och har blivit utnämna till Årets E-handel. Verksamheten har funnits sedan 2006 och erbjuder produkter från alla av de större aktörerna på marknaden. De har valt att nischa sig på barn i åldrarna 0 till 10 år. Räkna med att dom erbjuder hög servicenivå. Dom erbjuder ett tjugotal Babyvakter, Baby monitors och babylarm med startpriser på cirka 300 kr. Och redan i den prisnivån får man en babyvakt som uppfyller dom flesta standardfunktioner som man behöver för att hålla koll på sina barn.

Det här ska du tänka på innan du köper en babyvakt

Att köpa en babyvakt, eller babymonitor som det också kallas, kan vara något av de bästa köpen du någonsin gör. En babyvakt fungerar ungefär som en walkie talkie och den ger dig möjligheten att framförallt höra men i vissa fall även se din bebis när han eller hon ligger och sover i sitt rum.

En babyvakt hjälper dig att veta om din bebis sover eller är vaken, om han eller hon gråter eller ropar på dig. Det är ofta man behöver göra annat medan bebisen ligger och sover som att diska, städa eller laga mat och en babyvakt hjälper dig hålla kolla på din bebis på distans.

Om du funderar på att köpa en babyvakt så finns det en del saker du bör kolla upp först. En babyvakt hjälper dig att se eller höra din bebis när du befinner dig någonstans och det första du behöver kolla upp är hur stort ditt hem är. En babyvakt har oftast en viss räckvidd och du vill se till att den fortfarande fungerar även om du befinner dig längre bort. Om du har ett stort hus så kanske din bebis rum ligger på övervåningen och du behöver utföra arbete i källaren. Du vill vara säker på att du fortfarande kan höra din bebis även om du befinner dig längre bort.

Det finns flera olika sorters babyvakter och ett alternativ är att ha en som kopplas upp mot Wi-Fi. Du kan då vara säker på att räckvidden borde räcka i hela ditt hus om du vet att ditt trådlösa internet också täcker hela huset. En babyvakt som kopplas till Wi-Fi har oftast också en kamera. Kameran placeras i bebisens rum och du kan på så sätt bevaka din bebis både visuellt och genom att höra om bebisen gråter. Sådana babyvakter brukar också komma med mobilapplikationer så att du kan se allt i telefonen.

Du vill se till att din babyvakt har bra batteri eller direkt kan kopplas till en strömkälla. Detta är för att en babyvakt ofta används dygnet runt eller i alla fall majoriteten av dagen. Du vill inte riskera att batteriet dör och du missar att höra din bebis gråta.

Det finns mer avancerade babyvakter som har fler funktioner som exempelvis vaggvisa och nattlampa. Om du känner att detta kan gynna dig och din bebis så kan det vara mer värt att satsa på en sådan babyvakt men om du bara behöver babyvakten för att höra om ditt barn gråter eller rör på sig så räcker det med en mer simpel och billigare modell. Priserna på dessa babyvakter kan därför komma att variera stort så ta en titt på funktionerna för att se vilken du verkligen är i behov av.

Du vill också se till att din babyvakt är i bra kvalité så att den exempelvis tål lite vatten och även en duns i golvet. I ett hem där det finns en babyvakt finns det självfallet också ett eller flera barn och det kan bli stökigt och bråkigt så se till att din babyvakt tål lite slit och slag.

Facebook
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)