VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

Lekstuga Saga Jabo

Lekstuga Saga Jabo

Alla barn älskar att leka, och lekstugor blir ofta snabbt en riktig favorit! Lekstugan är den perfekta leksaken för att stimulera barnens utveckling och ger dem möjlighet att leva ut sina fantasier.

Lekstugan Saga Jabo är en traditionell, lekstuga i lite större storlek som gör det möjligt även för de större barnen att vistas och leka i den.

Den har ytterväggar av färdigknutad timmerprofil som gör att den ser ut som ett riktigt litet hus. Stugans fönster, på sidan och i dörren, består av okrossbart plexiglas för maximal säkerhet. Lekstugan har en mindre altan med trallgolv på framsidan. Taket består av takåsar, råspont, och enkel vindskiva och har testats för snöbelastning i fabriken. Golvet består av golvbjälkar med råspont. Ja, allt känns mycket noggrant genomfört.

Stugan levereras obehandlad, så passa på att köpa till färg eller olja för att behandla den för att förlänga dess livslängd betydligt och gärna matcha husets kulörer.

Stugan är enkel att montera ihop och spikar medföljer. Ta med barnen för att göra det till ett roligt heldagsprojekt. I normala fall behövs inte bygglov för att upprätta en lekstuga.

Visste du att pjäsen ”Peter Pan och Wendy eller Pojken som inte ville växa upp” från 1904 gett ursprung till det engelska order för lekstuga, ”Wendyhouse”? Lekstugan började dock dyka upp redan under 1800-talet. Ursprungligen var dock lekstuga inte det samma som ett litet hus för barn utan lekstuga betydde sammankomst för barn och vuxna för dans och lek.

Jabo har sitt ursprung i västgötska Ambjörnarp där det grundades 1961. Från början tillverkade man träull men snart specialiserade man sig på träprodukter så som träpaneler och trädgårdsmöbler. Friggebodar och lekstugor blev ett naturligt nästa steg på deras resa. Jabo har en detaljerad hållbarhetspolicy.

Andra populära lekstugor:

Facebook
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)