VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

Lekstuga i trä eller plast - Billig lekstuga som byggsats! 2, 3, 4, 5, 6, 7 kvm m.fl.

Polhus

Letar du efter en lekstuga kan det vara en god idé att surfa in på Polhus.se. Hos Polhus finner du ett brett utbud av olika lekstugor i flera olika modeller och typer. Här finns allt ifrån byggsatser för lekstugor till färdiga lekstugor från flera tillverkare. Då en lekstuga eller en byggsats för en lekstuga inte är det lättaste att frakta hem i sin gamla kombi, kan du känna dig trygg med att Polhus alltid levererar det du beställt hem till dörren. Polhus Aktiebolag är ett väletablerat företag inom försäljning av fritidshus och sedan starten har de levererat sina produkter till tusentals svenskar. Som kund kan du betala tryggt och säkert med faktura från Svea ekonomi.

Byggmax

Ytterligare en aktör på nätet som säljer lekstugor är Byggmax. Här finner du över 20 olika lekstugor i flera modeller och prisklasser. Oavsett om du är ute efter en lite enklare lekstuga för ett par tusenlappar eller en mer robust för lite mer pengar är chansen stor att du hittar det du letar efter hos Byggmax. Hos Byggmax kan du välja att hämta din beställda lekstuga i butik eller få den hemlvererade. Skulle du ha några frågor om ditt köp av en lekstuga, har Byggmax kundservice på telefon varje vardag mellan 08-17.

Lekmer

Ett annat företag som säljer byggsatser för lekstugor och färdiga lekstugor på nätet är Lekmer. Precis som hos Polhus och Byggmax finns här ett brett sortiment av olika typer av lekstugor. Här finns allt ifrån enklare lekstugor i plast till mer robusta konstruktioner i trä. De flesta lekstugorna finns i lager för omgående leverans, vilket innebär att det tar ca 1-5 dagar att få dem levererade. Lekmer har fri frakt på ordrar över 499 kr och då alla lekstugor kostar mer än detta kan du räkna med att priserna du ser i nätbutiken är de som blir slutpriset på din order. Har du frågor om olika Lekstugor har Lekmers kundtjänst öppet alla dagar i veckan utom på lördagar. Måndagar till torsdagar går det att nå kundtjänsten mellan kl 08-23, på fredagar är det kl 08-17 som gäller och på söndagar går det att ringa mellan kl 16-23.

Buildor

Hemfint

Skånska Byggvaror


Några av Sveriges populäraste lekstugor

(Enligt vår ihopsamlade data från Prisjakt, Pricerunner, Google och Instagram)