VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

Lekstuga i trä eller plast - Billig lekstuga som byggsats! 2, 3, 4, 5, 6, 7 kvm m.fl.

Oavsett om du är ute efter en lekstuga i plast eller trä, som är 2, 3, 4, 5, 6 eller 7 kvadratmeter stor, kommer helt färdig eller i delar som byggsats, har altan eller loft eller är byggd i funkisstil eller klassisk stil, kommer du att kunna hitta det du söker hos någon av alla återförsäljare som vi listar här på VARKÖPA.com.

Byggmax

Byggmax

Ytterligare en aktör på nätet som säljer lekstugor är Byggmax. Här finner du över 20 olika lekstugor i flera modeller och prisklasser. Oavsett om du är ute efter en lite enklare lekstuga för ett par tusenlappar eller en mer robust för lite mer pengar är chansen stor att du hittar det du letar efter hos Byggmax. Hos Byggmax kan du välja att hämta din beställda lekstuga i butik eller få den hemlvererade. Skulle du ha några frågor om ditt köp av en lekstuga, har Byggmax kundservice på telefon varje vardag mellan 08-17. Byxmax huvudsakliga konceptet är att erbuda ett begränsat sortimentmaterial för bygg, till ett lägre marknadspris och detta utan kampanjer. Du som kund kör själv in med sin bil, lastar på av vad som behövs och betalar därefter vid utfarten. Ingen kapning eller annan bearbetning av material förekommer. Vid prisundersökningar av bland annat DN har Byggmax i flera år haft det lägsta priset på sitt sortiment. Deras expansion som e-handlare på nätet har växt explosionsartat under de senaste åren.

Skånska Byggvaror

Skånska Byggvaror Skånska Byggvaror AB är ett svenskt e-handelsbolag för byggmaterial. Bolaget både tillverkar och säljer stugor, uterum, dörrar, fönster, spa, förvaring, badrumsinredningar, bubbelbad, skjutdörrsgarderober med mera. Målgruppen är villaägare eller så kallade "gör-det-självare” vilket har gjort dom till ledande inom området. Detta gör att de har kapacitet att köpa in i volymer till lågt pris. De lekstugor som Skånska Byggvaror erbjuder finns i många olika modeller och många av dem är till rabatterade priser. Recensionerna är mycket höga och lekstugorna har tusentals olika nöjda kunder. SkånskaByggvaror erbjuder även fri frakt i hela Sverige snabb leverans. Du får också möjlighet till olika betalningssätt när du köper din vara. Du kan bland annat välja mellan delbetalning, direktbetalning och att betala hela beloppet en annan månad. SkånskaByggaror har även blivit utmärkta med Trygg E-handel vilket gör att du riskfritt och säkert kan beställa din vara. Om du skulle få några problem eller ha några funderingar kan du kontakta SkånskaByggvaror på deras kundservice via telefon eller via mail där du får svar på allting som du undrar över. Om du har någon vanlig fråga kan du enkelt gå in på SkånskaByggvarors hemsida och titta igenom deras vanliga frågor för att förhoppningsvis få svar din fråga ännu lite smidigare.

Hemfint

Hemfint

Hemfint har ett mycket gott renommé för att erbjuda byggprodukter av högsta kvalitet till Sveriges bästa priser och villkor. Oavsett behov hittar dom alltid en lösning för dig, det spelar ingen roll om det handlar om skräddarsydda anpassningar eller byggprodukter av generell karaktär. Du skall alltid känna dig trygg i att du får produkter som håller väder, vind och tidens tand, till marknadens bästa priser. Hemfint erbjuder ett brett sortiment av lekstugor och många olika kampanjer därtill. Det finns både enkla lekstugor till de lite mindre barnen och hela lekställningar med tillhörande rutschkana med mera. Hemfint har fått utmärkningar som Trygg E-handel, Certifierad E-handel och Köpskydd vilket bevisar att du mycket tryggt och säkert kan beställa dina varor. Olika recensioner som är samlade från olika hemsidor ger det mycket höga snittbetyget 4,5/5 stjärnor. Hemfint erbjuder också fri frakt på alla sina lekstugor och snabb fraktning för en sådan vara. Den beräknade tiden för en lekstuga att levereras på ligger på 3 - 7 veckor och du väljer själv om du vill betala direkt, via faktura eller med delbetalning.

Lekmer

Lekmer

Lekmer är en fulländad barnbutik och leksaksaffär på webben. Här kan du enkelt beställa förmånliga och prisvärda barnprodukter och babyartiklar online. Du hittar med säkerhet allt som kan tänkas vara nödvändigt i en barnfamilj – från möblemang för barnrummen, via barnartiklar, till leksaker av olika roliga karaktärer. Vidare är Lekmer är ett mycket intressant företag som säljer byggsatser för lekstugor och färdiga lekstugor på nätet är Lekmer. Precis som hos Polhus och Byggmax finns här ett brett sortiment av olika typer av lekstugor. Här finns allt ifrån enklare lekstugor i plast till mer robusta konstruktioner i trä. De flesta lekstugorna finns i lager för omgående leverans, vilket innebär att det tar ca 1-5 dagar att få dem levererade. Lekmer har fri frakt på ordrar över 499 kr och då alla lekstugor kostar mer än detta kan du räkna med att priserna du ser i nätbutiken är de som blir slutpriset på din order. Har du frågor om olika Lekstugor har Lekmers kundtjänst öppet alla dagar i veckan utom på lördagar. Måndagar till torsdagar går det att nå kundtjänsten mellan kl 08-23, på fredagar är det kl 08-17 som gäller och på söndagar går det att ringa mellan kl 16-23.

Buildor

Buildor Buildors sortiment erbjuder över 60.000 produkter och även ett mycket brett sortiment av lekstugor. Du kan hitta både stora och små i många olika former. Lekstugorna säljs i varumärken från Baseco, Jabo, Log 45 och Polhus i prisklasser från 7000 kr upp till 25.000 kr. Leveranstiderna på de olika lekstugorna varierar, men du kan snabbt och enkelt filtrera bort de lekstugorna du tycker har för lång leveranstid. Det är fri frakt på alla lekstugorna inne på Buildor och du kan välja hur du vill betala. Bland annat erbjuder Buildor delbetalning och swishbetalning. Läser man kunders recensioner på nätet kan man snabbt konstatera att Buildor är en av de butiker som har fått bäst rekommendationer tack vare att dom är generösa med sina köpvillkor samt snabba på att leverera varorna i tid. Buildor blev också utsedd till årets e-handlare 2016 vilket gör att du säkert kan beställa dina varor. Om du skulle ändra dig angående ditt köp kan du enkelt lämna tillbaka den då det gäller 14 dagars öppet köpt på alla varor på hela hemsidan.

Det här ska du tänka på innan du köper en lekstuga

Har du som många andra föräldrar haft en tanke på att köpa en lekstuga till barnen? En lekstuga kan vara den perfekta lekplatsen för barnen att leka och umgås i både torrt och vått väder. Det kan vara en rolig plats för barnen att skapa fina minnen och samtidigt en säker plats för dem att leka nära intill hemmet.

Att köpa en lekstuga behöver inte bli ett stort projekt, allt beror på ditt och dina barns behov. Först och främst bör du ta en titt på din trädgård och se var lekstugan ska placeras. Om du har ett stort platt område i trädgården så kan detta bli en passande yta för lekstugan, annars finns det också alternativ för stugor som byggs på höjden om du har en ojämn yta men det kan bli svårare att hitta en passande stuga för en ojämn yta, dock inte omöjligt!

Efter att du valt ut en bra plats för din lekstuga så blir nästa steg att bestämma om du vill sätta ihop stugan själv eller om du vill ha en färdigbyggd stuga. Om du är händig så kan du välja att bygga ihop stugan på egen hand. Det kan också bli ett roligt projekt för dig och barnen att sätta ihop stugan själva och man även måla stugan själv. Det är dock viktigt att den byggs stadigt och säkert eftersom att kraven på säkerhet är hög, man vill inte riskera att något sätts ihop löst och sedan utger en risk för barnen när de leker. Barnen tenderar att hoppa runt i lekstugan så självklart är det viktigt att den håller för sådan lek. Det finns en del regler man ska följa när man sätter ihop sin egen stuga så kolla upp dessa regler först innan du planerar ditt bygge! Det andra alternativet är därför att låta stugan bli monterad av någon erfaren och låta den levereras till din tomt, då kan du vara säker på att lekstugan är trygg och säker för dina barn.

När du väljer din lekstuga så kan du välja mellan många olika former, färger och stilar. Det är upp till dig om du vill ha en stuga som passar in i trädgården och liknar ditt hus eller om lekstugan helt enkelt ska ha sin egna unika stil. Det finns simpla stugor och det finns lyxiga stugor. Vissa stugor har två våningar med en rutschkana till gräsmattan som kan väldigt rolig för barnen att använda. På vintern när stugan inte används så kan den användas för förvaring.

På en del stugor kan man också se en skillnad på de som är stadigt byggda med syftet att hålla länge och de som är simpla i strukturen och mer tänkta som en lekstuga över sommaren. Detta är också något du kan tänka över och om du exempelvis väljer en stadigt byggd stuga så kan den även komma att användas när gäster är på besök. Då kan gästerna övernatta i stugan och det räcker då att se till att måtten för en mindre säng passar.

En sak du kan tänka på när du väljer en stugas form och design är att basera storleken på hur mycket mer dina barn ska växa. Om dina barn är små så kan det vara smartare att välja en lite större lekstuga så att barnen kan växa in i den, istället för att välja en som kanske blir för liten redan efter en sommar. Eftersom barnen oftast bara leker i stugan under sommaren så kan du därför ha 2–3 somrar i åtanke när du köper lekstugan. Det kan också vara värt att ha en större stuga så att även barnens vänner får plats och kan leka tillsammans. Ett bra sätt att också hitta billigare lekstugor är då att köpa i andra hand eftersom att någon annans barn kanske har blivit för stora för stugan men passar perfekt för dina barn.

Om du är osäker på vilken design din stuga ska ha så kan du göra en snabb sökning på internet och hitta roliga mallar och skisser på stugor som är i form av till exempel en korvkiosk, bensinmack eller varför inte en kopia av Pippi Långstrumps hus? Låt fantasin flöda och låt även dina barn vara delaktiga i den spännande processen med deras alldeles egna lekstuga.

Några av Sveriges populäraste lekstugor

(Enligt vår ihopsamlade data från Prisjakt, Pricerunner, Google och Instagram)Facebook
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)