VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

Växthus/Orangeri - Litet&stort - Glas, plast, trä -Byggsats 3, 5, 4, 6, 10, 12, 15, 20, 25 m2 m.fl.


.

Skånska Byggvaror

Är du ute efter att köpa ett växthus finner du ett brett utbud av just denna produkt när du surfa in på Skanskabyggvaror.se. Skånska Byggvaror har flera växthus i olika modeller och prisklass. Oavsett om du är ute efter ett växthus på fem kvadratmeter eller ett på över 20 kvadratmeter så har Skånska Byggvaror alltid något att erbjuda. Förutom sitt stora utbud har företaget vanligtvis riktigt bra kampanjer och erbjudanden där ibland faktiskt växthusen kan ingå. Innan du köper ett växthus är det alltså klokt att först se vad som erbjuds hos Skanskabyggvaror.se.

Byggmax

Även Byggmax har ett brett utbud av olika växthus. En sökning på ”växthus” inne på Byggmaxs nätbutik ger ca 200 träffar och av dessa är ca 150 kompletta växthus. Med 150 växthus i sortimentet finns det en hel del att välja mellan. Går man in på växthus-kategorin inne på Byggmax.se finns det tack och lov ett bra verktyg för att sortera bland alla olika växthus. Detta sorteringsverktyg gör det möjligt att sortera på storlek (kvm), varumärken, färg och pris, vilket verkligen underlättar när man ska försöka hitta den växthustyp som man är ute efter. Växthusen från Byggmax är vanligtvis väldigt prisvärda och går att få levererade hem till dörren.

ByggHemma

Ytterligare en aktör som säljer växthus på nätet är Bygghemma.se. Hos Bygghemma finner du växthus i flera olika färger, former och material. Precis som hos Byggmax är det väldigt enkelt att sortera in dem för att hitta det som du är ute efter. Totalt finns det ca 70 fristående växthus att välja bland på Bygghemma.se. Precis som hos många andra aktörer, så har Bygghemma ofta riktigt bra kampanjer på växthus och ibland är priserna nedsatta med 40-50%. Fördelen med att beställa hos Bygghemma är att priserna ofta är väldigt pressade och att du dessutom får det levererat hem till dörren.

VidaXL

Rabattkoder från VIDAXL

Surfar du in på VidaXLs webbutik kommer du snabbt upptäcka att det även här finns en hel del växthus i lager. VidaXL har ett tjugotal växthus i sitt sortiment och det finns flera olika modeller. I utbudet finner du allt ifrån klassiska fristående och robusta växthus till de som är portabla och som istället för glas har genomskinlig plast som väggar. En av fördelarna med att köpa ett växthus hos VidaXL är att det alltid är helt fraktfritt.