VARKÖPA.com - Vi guidar dig bland internets alla webbutiker!

Robotgräsklippare


NetOnNet

NetONet är en av Sveriges största butiker på nätet inom försäljning av hemelektronik. Hos NetOnNet finns ett brett utbud av robotgräsklippare. Totalt finns det ett femtontal olika robotgräsklippare i varierande modeller och prisklasser. Beroende på vilken modell och kvalité du är ute efter kan priserna skifta från runt 5000 kronor upp till runt 20 000 kronor. Utöver robotgräsklippare har NetOnNet även flera tillbehör till robotgräsklippare med allt ifrån förvaringshus till gränstråd.

CDON

Ytterligare en e-handelsaktör som säljer robotgräsklippare är CDON.se. I sortimentet finns det flera robotgräsklippare som dels säljs från CDON själva, men också från andra e-handlare som säljer på CDONs e-handelsplattform. Det finns flera modeller att välja mellan och alla kommer de från en rad kända tillverkare så som Robomow, Wiper Premium, WOLF-Garten, Bosch och AL-KO m.fl. Totalt finns det ca 20 olika robotgräsklippare hos CDON och genom ett enkelt sorteringsverktyg kan du genom att ange olika parametrar hitta den typ av robotgräsklippare som du är ute efter. Värt att veta är att CDON alltid har fri frakt när du handlar för över 800 kronor och då en robotgräsklippare kostar mer än så kan du räkna med att få kostnadsfri leverans.

RobotExperten

RobotExperten är en riktig jätte inom försäljning av robotar på nätet och har ett brett sortiment av flera olika typer av robotar. Kikar du in i ”robotgräsklippare-kategorin” på RobotExperten.se finner du flera olika robotgräsklippare i skiftande modeller och prisklasser. Tack vare RobotExperten expertis inom robotsegmentet, som medför större inköpsvolymer, är företaget vanligtvis väldigt bra på att pressa ner priserna. Surfar du in på RobotExpertens nätbutik i jakt på en ny robotgräsklippare ska du inte bli dugg förvånad ifall de har marknadens bästa pris på just den robotgräsklippare du letar efter. Något som också är väldigt bra med RobotExperten är att de erbjuder fri frakt på beställningar över 500 kr och att de alltid har 365 dagars ångerrätt.